Sklon melanholiji

Mračna tajna legendarnog glumca: Entoni Hopkins otkrio od čega pati!

U mojoj glavi niko me ne voli i zaprepastim se kad čujem da se ljudima sviđa to što radim, otkrio je jedan od najvećih glumačkih velikana
Celebrities
16:58h Autor:
Mračna tajna legendarnog glumca: Entoni Hopkins otkrio od čega pati!
Foto: AP / Richard Shotwell

Iako je jedan od najvećih glumačkih velikana u Holivudu, ser Entoni Hopkins kaže da bez obzira na dugogodišnje iskustvo, kultne uloge i brojne nagrade, među kojima je i prestižni Oskar, i dalje sumnja u sebe, a svom radu uvek će pronaći zamerku.

Foto: AP
Foto: AP

"Iskreno, mislim da patim od neke vrste paranoje. Nikad nisam imao previše samopouzdanja. U mojoj glavi niko me ne voli i zaprepastim se kad čujem da se ljudima sviđa to što radim. Ne bih zato rekao da sam preterano skroman, kakvim me često smatraju, jednostavno sam pesimista koji od života očekuje najgore. Nije to ni loše, barem se prijatno iznenadim kad čujem nešto lepo o sebi", objasnio je Hopkins.

Žene ga obožavale, muškarci mu se divili: Glumac dotakao dno i spiskao celo bogatstvo! (FOTO)

Velškog glumca, kojeg najviše pamtimo po ulozi Hanibala Lektora u filmu "Kad jaganjci utihnu", trenutno gledamo u hit seriji "Westworld", a multitalentovani 78-godišnjak nedavno je u Las Vegasu predstavio i izložbu svojih umetničkih dela.

"Nisam baš neki slikar. Črčkam po platnu sebi za dušu. Nema tu neke vrednosti", kaže Entoni.

Sebe opisuje kao tipičnog Velšanina sklonog melanholiji i mračnim mislima.

"Svaki čovek u sebi ima tu negativnu stranu. Nekad delujem kao džangrizavi mrgud, ali život me naučio da ni u čemu nema savršenstva i uzaludno je truditi se dostići nešto što ne postoji. Ipak, kad se pogledam u ogledalo, moram priznati da se koliko-toliko dobro držim. Zapravo, mogu biti srećan što sam još tu. Svi moji prijatelji već su mrtvi ili su polupokretni starci", izjavio je oskarovac.

Odlazak u panziju mu, dodaje, nije ni na kraj pameti. Kaže da namerava da radi sve dok mu reditelji budu nudili uloge.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs