Nesrećna na svim poljima

Najteži period u pevačicinom životu: Prvo otkazala turneju, sada je na lečenju! (FOTO)

Na klinici bi trebalo da provede dva meseca, a stručno osoblje trebalo bi da joj pomogne da se uspešnije nosi sa brojnim zdravstvenim problemima
Celebrities
12:36h Autor:
Foto: Profimedia

Nakon što je krajem avgusta šokirala obožavaoce objavom da otkazuje Revival turneju i da se na neko vreme povlači sa scene, Radar Online sada piše da se 24-godišnja Selena Gomez zbog borbe s emocionalnim problemima i depresijom početkom septembra prijavila u kliniku za rehabilitaciju.

 

Tamo bi trebalo da provede dva meseca, a stručno osoblje trebalo bi da joj pomogne da se uspešnije nosi sa spomenutim zdravstvenim problemima. Za razliku od poznatih koji pomoć traže u ekskluzivnim klinikama, centar u koji se Selena uključila navodno nije toliko poznat javnosti. Seleni se klinika navodno svidela jer ima i hrišćanske temelje, a vera joj u ovim trenucima puno znači.

 

Smrt mladog brata, razvod roditelja, borba sa zavisnošću: Jaka žena nakon svih nedaća! (FOTO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kada je nedavno najavila pauzu u karijeri istakla je da želi da se usredsredi na sebe i svoje zdravlje. Kako su mnogi posumnjali, Selena nema problem s drogom, ističe Radar, a tokom naredna dva meseca biće podvrgnuta intenzivnim terapijama.

 

Pacijenti klinike jednom dnevno imaju pravo na grupne izlete u okolini centra.

 

"Sigurnost objekta je povećana otkako se Selena prijavila na lečenje", rekao je za Radar dobro obavešten izvor.
Selena boluje od lupusa, a dodatni problemi pojavili su se tokom turbulentne veze sa Džastinom Biberom i njihovog raskida.

 

Žario je i palio celim svetom: A onda je otišao na preko 300 operacija i unakazio se! (FOTO)

 

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...