Gde će im duša

Britanci nemaju milosti: Ismejali glumicu zbog izgleda, prećutali da boluje od raka! (FOTO)

Kako pišu drugi mediji, članak je nastao od strane novinara s iskustom, pa nije jasno kako mu se ovakvo nešto omaklo. Nakon što je priča objavljena, novinaru su upućene brojne pogrdne reči na društvenim mrežama
Celebrities
12:04h Autor:
Britanci nemaju milosti: Ismejali glumicu zbog izgleda, prećutali da boluje od raka! (FOTO)
Foto: Profimedia

Britanski tabloid The Sun proteklih dana je objavio tekst u kojem se kritikuje izgled glumice Šenon Doerti koja je javno progovorila o svojoj borbi s rakom dojke. Ali u članku koji je je bio objavljen nije bila ni spomenuta bolest od koje boluje zvezda serije "Beverli Hils".

"Nećete verovati kako danas izgleda zvezda "Beverli Hilsa". Deluje starije od svojih godina. Njen porcelanski ten i sjajnu, tamnu kosu zamenilo je umorno lice i neočešljana kosa", reči su kojima se glumica u tekstu opisuje.

Ukleta serija: Nesrećne sudbine glumaca Beverli Hilsa! (FOTO)

Kako pišu drugi mediji, članak je nastao od strane novinara s iskustom, pa nije jasno kako mu se ovakvo nešto omaklo. Nakon što je priča objavljena, novinaru su upućene brojne pogrdne reči na društvenim mrežama.

"Jeste li vi normalni, pa ona je teško bolesna", neki su od ljutitih komentara.

Tekst je s portala uklonjen deset sati nakon što je objavljen. Stari članak zamenjen je novim sa naslovom "Jedno od retkih javnih pojavljivanja Šenon Doerti 16 godina od Beverli Hilsa". Da joj je dijagnostikovan rak dojke, 45-godišnja Šenon je otkrila javnosti prošle godine u avgustu.

U seriji čedna, u životu bludnica: Dona iz Beverli hilsa otkrila s kim je sve bila!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs