Očeva slika i prilika

Plod vanbračne afere: Ovo je sin kojeg je slavni glumac napravio kućnoj pomoćnici! (FOTO)

Njega slavni Austrijanac nije dobio u braku sa Marijom Šrajver, sa kojom je proveo više od 25 godina, već sa kućnom pomoćnicom koja je radila u porodičnom domu Arnolda Švarcenegera
Celebrities
17:06h Autor:
Plod vanbračne afere: Ovo je sin kojeg je slavni glumac napravio kućnoj pomoćnici! (FOTO)
Foto: Profimedia

I na prvi pogled moglo bi da se pogodi da je 18-godišnji Džozef Baena sin slavnog glumca Arnolda Švarcenegera. Međutim, njega slavni Austrijanac nije dobio u braku sa Marijom Šrajver, sa kojom je proveo više od 25 godina, do trenutka kada se 2011. saznalo da je Arnold njihovoj kućnoj pomoćnici napravio dete.

Muža mi je ukrala najbolja prijateljica: Svaki dan gledam kako živi moj život!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

A sada je, čini se, mladi Džozef krenuo očevim stopama. Naime, nedavno se Baena pojavio u Malibuu u uskoj majici u kojoj je pokazao svoje razvijene mišiće, a sa dugom kosom je nesumnjivo podsećao na Švarcenegera u filmu "Konan varvarin".

Sa njegovom majkom, Mildred Patrišom Baenom, čuveni "Terminator" je imao aferu 1998. godine. Čim se saznalo za to, bivša Arnoldova supruga se iselila iz porodičnog doma i podnela papire za razvod.

Foto: AP
Foto: AP

Kako je više puta u intervjuima izjavljivao bivši kalifornijski guverner, zbog tog svog neuspeha nikada nije prestao da se kaje. Švarceneger, navodno, godinama nije ni znao da mu je Džozef sin.

Švarceneger nakon steroida: Telo staro, a mišići vise! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Kada je počeo da liči na mene, tada sam shvatio. Sklopio sam sve kockice", izjavio je Švarceneger.

Inače, on i Marija imaju četvoro dece - Ketrin (26), Kristinu (24), Patrika (22) i Kristofera (18) koji je rođen samo pet dana pre svog polubrata Džozefa.

Povodom afere sa vanbračnim sinom: Oglasila se supruga Miroslava Ilića!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs