Za prosutim mlekom ne vredi plakati

Švarceneger se godinama kaje: To mi je najveći neuspeh u životu!

Osećam i da je sve moja krivica. Ja sam taj koji je zeznuo, rekao je glumac u jednoj nedavnoj emisiji
Vip priča
10:28h Autor:
Švarceneger se godinama kaje: To mi je najveći neuspeh u životu!
Foto: Reuters/David Gray

Arnold Švarceneger (67) izjavio je u emisiji Hauarda Sterna da je njegov razlaz od Marije Šrajver (59) bio jedan od najvećih promašaja u njegovom životu, piše People.

Švarceneger nakon steroida: Telo staro, a mišići vise! (FOTO)

"Bez ikakve sumnje, to mi je najveći neuspeh u životu i ne samo to, nego osećam i da je sve moja krivica. Ja sam taj koji je zeznuo", rekao je glumac koji je suprugu prevario s kućnom pomoćnicom s kojom ima sina Džozefa (17).

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Bilo je to apsolutno kontraproduktivno za našu vezu. Nisam dužan nikome ništa da objašnjavam. Izvinio sam se Mariji. Izvinio sam se deci", rekao je Švarceneger koji sa bivšom suprugom ima ćerke Ketrin (25) i Kristinu (23) i sinove Patrika (21) i Kristofera (17).

Arnold se osvrnuo i na Patikovu vezu s Majli Sajrus (22). Rekao je da bi u normalnim okolnostima bio nervozan, ali da nije zbog dva razloga.

Seks na mišiće: Švarceneger spava sa 28 godina mlađom plavušom! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Jedan od njih je da su moja deca snažna i vaspitana. Tačno znaju koliko daleko mogu da idu. Treba da imaju avanturistički duh i da upoznaju nove ljude, tako da nisam bio zabrinut. Drugi razlog je taj da sam saznao da je Majli fantastična osoba kad sam je upoznao", zaključio je Švarceneger.

Ako ne ostaviš Majli Sajrus, ništa od nasledstva: Švarcenegerovi ucenili sina sa 49 miliona dolara?!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs