Druga u redu za nasleđivanje krune

Neodoljiva mala švedska princeza Estela: Britanski princ Džordž dobio konkurenciju! (FOTO)

Sa neodoljivim osmehom, pletenicom sa strane i čitavom pojavom koja pleni, mnogi komentarišu da je britanski princ Džordž dobio ozbiljnu konkurenciju, kada je šarm u pitanju
Celebrities
19:22h Autor:
Neodoljiva mala švedska princeza Estela: Britanski princ Džordž dobio konkurenciju! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nema sumnje da je njen mlađi brat koji se nedavno rodio u centru pažnje švedske kraljevske porodice, ali trenutno malena princeza Estela osvaja srca širom zemlje i čitavog kontinenta.

<\/div>

Naime, portret male Estele (4) koji krasi novu seriju poštanskih markica oduševio je sve obožavaoce kraljevske porodice. Princeza je ćerka švedske princeze Viktorije, prve u redu za nasleđivanje krune, i princa Danijela, a deda joj je kralj Karl XVI Gustav. Viktorija se nedavno porodila i na svet donela sina Oskara Karla Olofa

Švedska princeza Viktorija i njen princ sa sela: Burna prošlost buduće kraljice! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Sa neodoljivim osmehom, pletenicom sa strane i čitavom pojavom koja pleni, mnogi komentarišu da je britanski princ Džordž dobio ozbiljnu konkurenciju, kada je šarm u pitanju.

Prve praznične fotografije sa dvora: Princeza Estela od Švedske oduševila ceo svet! (FOTO)

Inače, iako je štampanje markica sa likovima pripadnika švedske kraljevske porodice najavljeno za kraj prošlog meseca, izgleda da će se poklopiti sa 70. rođendanom kralja Karla krajem aprila.

Naizgled dosadan porodični čovek: Evo koje perverzije je godinama radio švedski kralj! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs