Zajednica koja nije za njih

One ne žele da se udaju: 7 slavnih žena otkrilo svoje razloge protiv braka! (FOTO)

Neke žene se jednostavno ne vide u braku i nemaju potrebu da ozakone svoje ljubavne veze. Donosimo izjave 7 slavnih žena koje se nikada nisu udavale i koje smatraju da brak nije za njih
Celebrities
23:18h Autor:
One ne žele da se udaju: 7 slavnih žena otkrilo svoje razloge protiv braka! (FOTO)
Foto: AP / Chris Pizzello

Brak je zajednica o kojoj neke žene maštaju od malih nogu, druge počinju o njoj da razmišljaju u 20-ima, treće u 30-ima, a neke – nikada. Neke žene se jednostavno ne vide u braku i nemaju potrebu da ozakone svoje ljubavne veze. Donosimo izjave 7 slavnih žena koje se nikada nisu udavale i koje smatraju da brak nije za njih:

1. "Brak mi nikada nije bio važan. Ne znam zašto je tako. Ono što želim je veza koja će da traje, i bila sam u dugim vezama. To je vrsta zajednice kakvu želim. Čin venčanja i sklapanja braka nije nešto što mi je važno, ali razumem zašto je drugim ljudima važan." (glumica Šarliz Teron)

10 zapovesti pre udaje: Svaka žena mora da zna!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

2. "Sećam se da sam u mladosti mislila: "Zašto se svi ovi ljudi venčavaju?" Ni kao devojčica nikad nisam rekla: "Jednog dana želim da se udam". To ne znači da se nikada ne bih udala, ali ne mislim da to moram da uradim jer ću u suprotnom da budem nesrećna. Ne znam da li ću se ikada udati. Potpuno sam srećna sa svojim solo statusom." (glumica Kristin Dejvis)

Ovako danas izgleda junakinja serije Seks i grad: Ko bi rekao da će Šarlot da se zapusti! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

3. "Mislim da je zapravo jako seksi biti s nekim u svojim 50-im i 60-im godinama i govoriti drugima da vam je on dečko. Mislim da su reči muž i žena – jako neseksi." (glumica Eva Mendez)

Žene joj zavide, muškarci luduju za njom: Ovako se sama neguje Eva Mendez! (RECEPT)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

4. "Nisam odrastala maštajući o svom venčanju iz bajke. Moja majka se udala dva puta i dva puta razvela. A moj partner Liv Šrajber dolazi iz slične porodice. Možda ćemo jednog dana da se probudimo i da kažemo: "Hej, uradimo to." A možda i nećemo. On i ja imamo porodicu. Jako smo bliski i povezani. Samo nemamo tu pisanu potvrdu, a nama to nimalo ne smeta." (glumica Naomi Vots)

Foto: AP
Foto: AP

5. "Nisam veliki fan institucije braka i ne znam zašto bi žene trebalo da imaju decu, da bi se na njih gledalo kao na cela ljudska bića." (glumica Mariza Tomej)

Prema narodnom verovanju: Saznajte kada ćete da se udate!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

6. "Kada bih imala titulu supruge postojala bi očekivanja oko toga šta je to supruga i šta supruga radi. Moj dečko Stedman Grejem me je zaprosio i prvo sam rekla da. Ali ispostavilo se da sam više želela da me pita da li želim da se udam, nego što sam želela da se udam. Jednostavno ne osećam da je to prava stvar za mene." (voditeljka Opra Vinfri)

Zašto si me ostavila: Vapaj sina Opre Vinfri! (VIDEO)

Foto: AP
Foto: AP

7. "Privlače me muškarci i volim da se poigravam njima. Ali da delimo zajednički život? To je jedan drugi svet. Mislim da za takvo nešto treba da bude osoba spremna na kompromise i osoba koja je realna. Ja to nikada ne bih mogla. Nikada." (glumica Dajan Kiton)

Svi su plakali: Svadbena fotografija koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim! (FOTO)

Foto: Beta
Foto: Beta
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs