Ne razume šta se desilo

Zašto si me ostavila: Vapaj sina Opre Vinfri! (VIDEO)

Kalvin Mičel je rekao da je zbog toga hteo da se ubije, a sada želi ponovno da uspostavi kontakt s Oprom
Celebrities
20:34h Autor:
Zašto si me ostavila: Vapaj sina Opre Vinfri! (VIDEO)
Foto: AP/Jordan Strauss

Opra Vinfri (61) je bila gošća u emisiji Stivena Kolbera, a kada je izlazila iz studija, sačekao ju je Kalvin Mičel kojeg je tamo, navodno, doveo tabloid National Enquirer.

Mičel je, naime, pre nedelju dana preko tabloida poručio Opri da "ne shvata zašto ga je ostavila i da se oseća izgubljeno bez nje".

"Ne razumem šta se dogodilo", vikao je Mičel, koji radi kao vozač kamiona, piše Daily Mail. Kalvin tvrdi da se sa Oprom upoznao u studiju NBC-a 1992. godine i da je voditeljka tada htela da ga usvoji. Zbližila se s njim i s njegovom majkom, a njemu je slala svake godine poklone naslovljene "za moga sina Kalvina".

Šokantno priznanje Opre Vinfri: Pila deterdžent kako bi izgubila bebu!

Opra, "teška" 3 milijarde dolara, već godinama pomaže mladima na marginama time što godišnje podeli stotinak stipendija za školovanje. Upravo to je uradila i za Kalvina, kojem je platila upis u privatnu školu u Misisipiju, ali on je od školovanja odustao u 17. godini.

"Ona to nije mogla da razume, ja sam samo hteo da idem nazad kući, a ona mi je govorila da ostanem, ali ja to nisam mogao", rekao je Kalvin za Radar Online koji je objavio i fotografiju njegovog upoznavanja s Oprom.

Mičel je rekao da je zbog toga hteo da se ubije, a sada želi ponovno da uspostavi kontakt s Oprom. Kada ju je ugledao ispred studija, rekao joj je: "Oprosti, oprosti, morao sam da pričam s tabloidima, to je bio jedini način da dođem do tebe", na šta mu je ona odgovorila da nema vremena da priča i poručila mu je da se čuva.

Usvojili napuštenu bebu: Rasplakaće vas trenutak kada su je ugledali! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs