Prihvatili ga

Prava srećna porodica: Cecina deca izlaze sa njenim dečkom! (FOTO)

Pevačica u početku je strahovala da se Veljko neće složiti s njihovom vezom
Celebrities
18:36h Autor:
Prava srećna porodica: Cecina deca izlaze sa njenim dečkom! (FOTO)
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, tokom godinu dana zabavljanja sa šesnaest godina mlađim Aleksandrom Jovovićem trudila se da ga njena deca, Veljko i Anastasija, prihvate.

Kako saznaje Kurir, pevačica je uspela u svojoj nameri jer su joj sin i ćerka zavoleli novog partnera i sprijatelji se s njim. Ona je navodno vezu s manekenom u početku krila od porodice, međutim, kad je shvatila da se zaljubila do ušiju, odlučila je da napravi korak dalje i pozabavi se odnosom i njenih najbližih s njenim dosta mlađim dečkom.

Ceca o sinu Veljku: Evo šta je nasledio od oca Arkana!

Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

"Ceca je pratila tok svog odnosa sa Aleksandrom, koga je deci prvo predstavila kao prijatelja i saradnika. Iako pevačica s Veljkom i Anastasijom ima prijateljski odnos, jednog dana im je priznala da je s manekenom u vezi. Oni su ga oberučke prihvatili jer im je najbitnije da je njihova majka srećna i zadovoljna, što uz njega i jeste. Jovović se zbližio sa svim članovima Cecine porodice, pa i s njenom sestrom. Nedavno se čak pojavio s Lidijom i Anastasijom na jednom javnom događaju, na kom je folkerkina ćerka pred njim pušila i cirkala", otkriva jedan pevačicin prijatelj.

Prema njegovim rečima, pevačica u početku je strahovala da se Veljko neće složiti s njihovom vezom.

"Svetlana se plašila posledica jer joj nije bilo svejedno da sinu kaže da ima mlađeg momka. Mali Ražnatović nijednog trenutka nije pomislio na njihovu razliku u godinama, i za koga god da se njegova mama odluči, on će to podržati", završava izvor.

Ceca u Plejboju: Ovako se slikala za poznati časopis! (FOTO)

Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs