Svadbena zvona

Ženi se Mateja Kežman: Romantična prosidba na Kopaoniku

Posle propalog braka sa Emilijom Kežman, s kojom ima troje dece, i veze s Marijom Perković, koja mu je rodila sina, Mateja želi da zasnuje porodicu i sa sadašnjom devojkom Tarom Šumonjom
Šuška se
10:28h Autor:
Ženi se Mateja Kežman: Romantična prosidba na Kopaoniku
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Proslavljena fudbaska zvezda Mateja Kežman planira ponovo da stane na ludi kamen.

Naime, posle propalog braka sa Emilijom Kežman, s kojom ima troje dece, i veze s Marijom Perković, koja mu je rodila sina, Mateja želi da zasnuje porodicu i sa sadašnjom devojkom Tarom Šumonjom, s kojom se nedavno verio.

Bivši fudbaler zaprosio je svoju izabranicu na Kopaoniku, gde su pre godinu dana i započeli vezu.

Kako Kurir saznaje, nekadašnji prvotimac Partizana odavno je isplanirao da će svoju partnerku pitati da se uda za njega tokom zimovanja na Kopaoniku, jer odatle nose najlepše zajedničke uspomene. On ju je iznenadio tokom večere izjavivši joj ljubav i poklonivši joj prsten.

"Kežman je u Tari pronašao ženu koja mu odgovara u svemu. S obzirom na to da je razveden i da više ne postoji prepreka da se ponovo oženi, odlučio je da na Kopu zaprosi svoju devojku. Šumonji nije padalo na pamet šta joj Mateja sprema jer su na planini obično po ceo dan skijali. Kad ju je zaprosio, ostala je bez teksta! Prvo je bila u čudu, jer je mislila da se šali s njom, međutim, kasnije je shvatila da je najsrećnija osoba na svetu. Ona je Mateji maksimalno posvećena i podržava ga u svemu. Kad Kežman negde putuje, ona ga obavezno prati" - rekao je izvor blizak paru.

Treći put stao na ludi kamen: Oženio se Dragan Marinković Maca!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs