Opravdana zabrinutost

Poslednji razgovor Elvisa i Prisile Prisli: Naslutila smrt kralja rokenrola! (FOTO, VIDEO)

Par se upoznao 1959. kada je Prisila imala samo 14 godina, a Elvis 24. Osam godina kasnije su se venčali, ali su se razveli četiri godine pre Elvisove smrti, koja ju je užasno pogodila
Celebrities
06:04h Autor:
Poslednji razgovor Elvisa i Prisile Prisli: Naslutila smrt kralja rokenrola! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Prisila Prisli, supruga kralja rokenrola Elvisa Prislija, progovorila je o tome kako je izgledao njihov poslednji razgovor pre nego što je pevač preminuo od srčanog udara 16. avgusta 1977. godine.

Kleli ga, drogirao se, varao ženu: Bahati život kralja rokenrola! (FOTO, VIDEO)

Gostujući u emisiji engleskog voditelja Džonatana Rosa, Prisila je izjavila:

"Razgovarali smo nekoliko dana pre njegove smrti. Pitala sam ga da li je dobro i da li je uzbuđen zbog predstojeće turneje. Voleo je da radi, ali se borio sa brojnim problemima i odlukama koje je morao da donese, tako da mu nije bilo lako."

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Na pitanje da li je bila zabrinuta za Elvisovo dobro, rekla je:

"Da, ali Elvis se osećao dobro. On nije bio jedan od onih ljudi kojima možete da kažete: "Treba da brineš o sebi"... Niko ništa nije mogao da uradi, jer je sam odlučivao o svojim postupcima i smatrao je da mu je dobro", prenosi britanski Mirror.

Par se upoznao 1959. kada je Prisila imala samo 14 godina, a Elvis 24. Osam godina kasnije su se venčali, ali su se razveli četiri godine pre Elvisove smrti, koja ju je užasno pogodila, kako kaže:

"I dan danas je neverovatno to što se desilo."

Šta je prethodilo samoubistvu: Udovica Robina Vilijamsa konačno otvorila dušu! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prisila je priznala da je muževljeva slava poprilično uticala na njihov brak.

"Bila sam izgubljena, nisam znala ko sam jer i nisam imala tinejdžerske godine. Saznala sam mnogo o njemu i toliko sam dugo bila sa njim da smo i razmišljali na isti način. Znala sam šta voli, šta ne voli, o čemu misli. Znala sam sve što sam mogla u tako mladom uzrastu. Sada mi sve to lakše pada i svoja sam ličnost, tako da mogu to da podelim sa drugima", zaključila je Prisila.

Poslednje reči 7 legendi pred smrt: Ovako su se oprostili od sveta! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs