Ponosna

Ovako je Sofija Milošević opisala Srbiju u inostranstvu! (FOTO)

Pored neosporne lepote i harizme, Sofija je prepoznatljiva po lepim manirima i govoru. Upravo je na taj način prikazala i svoju zemlju
Celebrities
03:52h
Ovako je Sofija Milošević opisala Srbiju u inostranstvu! (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen / IamSofiaMilo

Manekenka Sofija Milošević gradi uspešnu karijeru modela u inostranstvu, ali ni jednog trenutka ne zaboravlja odakle potiče.

Atraktivna Sofija sigurnim korakom osvaja svetsku modnu scenu, ali nije dozvolila da joj slava udari u glavu već je čvrsto ostala na zemlji.

Pored neosporne lepote i harizme, Sofija je prepoznatljiva po lepim manirima i govoru. Upravo je na taj način prikazala i svoju zemlju.

Devojci iz Srbije prekipelo: Dokle će muškarci da jure sponzoruše i splavarke?

Naime, u razgovoru za jedan strani magazin manekenka je dobila zadatak da opiše Srbiju, mesto odakle je potekla.

"Odrasla sam u zemlji koja je dva puta menjala svoje ime otkako sam rođena. Bila je to velika zemlja, a sada je mala. Iako je ekonomija loša, mi imamo najbolje sportiste na svetu koji nas čine ponosnim. Takođe, Beograd, glavni grad Srbije u kom sam odrasla, je jako poseban grad, zato što ima drugačiju energiju i stranci to uvek osete. Ljudi tamo vole opušten način života - vole da izlaze ,da dugo piju kafu pored reke. I imamo puno lepih devojaka. Intervju za Cheadsmagazine. Ponosna na svoju zemlju", napisala je prevod lepa manekenka.

Nisi Srbin ako nemaš kesu punu drugih kesa: Urnebesne navike našeg naroda!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs