Samopouzdanje je ključ

Zbogom, nesrećo: Izjave slavnih lepotica zbog kojih ćete prihvatiti višak kilograma! (FOTO)

Žene iz sveta muzike i filma žive svoj život pod lupom, a svaka promena u težini javno se secira u medijima
Celebrities
23:00h Autor:
Zbogom, nesrećo: Izjave slavnih lepotica zbog kojih ćete prihvatiti višak kilograma! (FOTO)
Foto: Reuters/Beta/AP

Žene iz sveta muzike i filma žive svoj život pod lupom, a svaka promena u težini javno se secira u medijima. Ovih 7 žena sa samopouzdanjem odbilo je kritike na račun svog tela.

Pročitajte šta su slavne lepotice izjavile i zaboravite na stid, sram i plač:

Najbrža dijeta na svetu: Traje 8 sati, skida 4 kilograma!

1. Pink

Pink je nedavno dobila kritike na račun izgleda nakon dobrotvorne večere Džon Vejn instituta za borbu protiv raka, jer je odabrala haljinu koja je vizealno proširila njeno telo. Na društvenoj mreži Twitter pevačica je odgovorila: "Slažem se da ta haljina nije izgledalo onako dobro kao u mojoj kuhinji, ali ja sam se osećala vrlo lepo u njoj. Osećam se dobro, srećna sam, a moje zdravo, oblo i snažno telo ima predah".

Foto: AP
Foto: AP

2. Alisa Milano

Američka lepotica nije jedna od onih glumica koja je nakon porođaja požurila sa gubitkom viška kilograma. Kada je komičar Džej Mor u svom nastupu rekao kako je nakon trudnoće odustala od vraćanja u formu, Alisa mu je uzvratila ljubaznošću: "Tako mi je žao što si osećao potrebu javno da me kritikuješ zbog debljine. Nadam se da si dobro i da će te Bog blagosloviti. Molim te najlepše mi pozdravi tvoju prelepu suprugu".

Alarm da je vaše telo puno otrova: Neobični znaci koje ne smete da ignorišete!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

3. Lejdi Gaga

Kada je slavna pevačica objavila svoju fotografiju u jednodelnom kupaćem kostimu na Instagramu, dobila je dosta negativnih komentara zbog viška kilograma. Odgovorila je: "Pa šta ako nekad imam stomak, a nekad nemam. Radije bih bila debela nego plitka".

Obnažila se u Turskoj: Jelena Bačić Alimpić (46) u bikiniju osvojila Orijent! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

4. Džesika Simpson

Tokom trudnoće u 2012. godini, Džesika je dobila mnogo negativnih komentara vezanih za kilažu, ali na osude je odgovorila tek nakon što je rodila. "Mislim da svaka žena koja je trudna ima pravo da jede šta god želi dok god je zdrava. Nisam želela da dopustim medijima da mi unište jedno od najlepših perioda u životu".

Pravi se 5 minuta, pije 5 dana i skida 3 kilograma: Napitak koji će vas preporoditi!

5. Adel

Britanskoj pevačici kroz celu karijeru spominju da je debela, na šta Adel vrlo smireno poručuje mrziteljima: "Nikad nisam želela da izgledam kao modeli sa naslovnica magazina. Ja predstavljam većinu žena u današnjem svetu i ponosna sam zbog toga".

Foto: Beta
Foto: Beta

6. Dženifer Lorens

Na početku karijere slatkoj glumici menadžeri su govorili da bi bila uspešnija kad bi izgubila nešto kilograma. "Govorili su mi da sam debela, i da me niko neće zaposliti ako ne smršam. Čak su doneli neke moje fotografije te mi preporučili da mi one budu motiv za gubljenje kilograma".

Dobitnica Oskara više se ne muči ovim problemom, a ako joj neko samo spomene dijetu, reći će mu bez izvinjenja da ide dođavola.

Predanje staro 117 godina: Isceljujuća moć vode u Kruševcu i sva čuda vezana za izvor!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

7. Tajra Benks

Kada se slavni model i voditeljka pojavila u kupaćem kostimu na naslovnici jednog žutog američkog magazina, svi su komentarisali veličinu njenih bedara. Da bi pokazala da je opseg bedara stvar samo lošeg ugla fotografisanja, Tajra je isti kupaći kostim obukla u svojoj tv emisiji, a potom dodala: "Svim mrziteljima imam da kažem samo jednu stvar - poljubite me u moju debelu zadnjicu".

Foto: AP
Foto: AP
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs