Saznajte

Ne vredi plakati: Evo šta je Lepa Brena prećutala javnosti!

Pevačica je odlučila da izađe iz tog lavirinta mučnih stvari koje su joj se dešavale
Vip priča
22:52h
Ne vredi plakati: Evo šta je Lepa Brena prećutala javnosti!
Foto: Printscreen Twitter/ Lepa Brena

U trenutku kada se sprema za početak promocije novog singla Ljubav nova, Lepa Brena (54) po prvi put je za magazin Story pričala o operaciji ruke koju je imala pre šest meseci i snazi volje pomoću koje je savladala najteže trenutke.

Lepa Brena, nekad i sad: Drastična transformacija! (FOTO)

Imala je 22 godine kada je objavila pesmu Čačak koju je pratio vrtoglavi uspeh Slatkog greha. Tada se setila kako je kao četrnaestogodišnjakinja, u njihovu porodičnu kuću u Brčkom pustila jednog deku koji joj je na kapiji tražio čašu vode.

"Mi u Bosni inače smo takvi i uvek smo se međusobno pomagali. Dok mu je kuvala kafu i nudila ga nekim jelom, pogledao me je i mojoj mami rekao: Ova mala biće ti poznata kao Tito. Znaće je ceo Balkan i svi će s njom želeti da rade, i glumci i muzičari i igrači", prisetila se pevačica.

Iako uvek sve deli sa javnošću jer smatra da će time možda nekom dati primer kako da se i sam izvuče iz krize, nešto je ipak prošle zime prećutala. Nakon preloma obe ruke na moru 25. jula, pala je i na Zlatiboru 2. januara i ponovo slomila desnu ruku, a odmah potom imala je operaciju na Banjici. Lakat joj je bio smrskan. Usledila je duga rehabilitacija, a onda je odlučila da izađe iz tog lavirinta mučnih stvari, da razmišlja pozitivno i da krene napred jer ne vredi plakati.

Transformacija Cece Ražnatović: Od devojčurka sa sela do dive! (FOTO, VIDEO)

Mnogi su joj na društvenim mrežama ostavljali poruke kako navodno ima osteoporozu. Nije to njena dijagnoza, samo joj se dešavalo da nezgodno padne. Hiperaktivna je i posle toliko godina njen organizam više ne može da podnese brzinu kojom mozak radi i kojom bi želela da izvede neke pokrete. Zato je odlučila da budem malo sporija.

"Svi mi generacijski nosimo gen straha i opreza. Mene najbolje opisuje izreka po kojoj me je ojačalo ono što me nije ubilo. Pobedila sam mnoge strahove, ali čovek ipak nije kompjuter da se isključi kad treba. Dosta toga ostavlja stravične posledice na zdravlje, ali pokušavam da iz svega lošeg izvučem neku pouku. Ostvarila sam mnogo svojih snova i ostavila ozbiljan trag, na šta sam ponosna. Ne mogu da kažem kako sam sada ushićena žena koja u ovim godinama treba da ide blesavo nasmejana baš kao da je na nekim lakim drogama, ali u duši sam vrlo spokojna, mirna i zadovoljna. Sve ide svojim tokom, zdravlje je najvažnije, a sreća je i to što smo Boban i ja ispunjeni na svim poljima jer bismo, da je drugačije, teško mogli da funkcionišemo", priznala je Brena u intervjuu za magazin Story.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs