Pogledajte

Obnažila se u Turskoj: Jelena Bačić Alimpić (46) u bikiniju osvojila Orijent! (FOTO)

Šarmantna voditeljka uživa u letnjem odmoru, a ujedno i mami poglede na plaži
Star look
01:26h Autor:
Obnažila se u Turskoj: Jelena Bačić Alimpić (46) u bikiniju osvojila Orijent! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram/ Jelena Bačić Alimpić

Fotografijama u bikiniju Jelena Bačić Alimpić je pokazala izvajano telo u top formi, na kojem bi joj mnoge koleginice ali verujemo i većina drugih devojaka i žena pozavidele.

Obline i mišići, ali i prepoznatljiv osmeh poznate voditeljke i spisateljice čine odličan sklop. Svakako možemo reći da je Jelena jedna od žena sa javne scene koja uvek brine o svom izgledu, pa ni rezultati nisu izostali.

Neka puknu dušmani: Snežana Dakić objasnila kako se izgleda u 5. deceniji! (FOTO)

Voditeljka Jelena Bačić Alimpić, koju retko imamo priliku da vidimo u izazovnom izdanju, na plaži je ipak morala da pokaže svoje vitko telo. Iako ima dvoje odrasle dece, Marka i Dunju, ona izgleda bolje nego ikad.

Sa suprugom i decom leto provodi u jednom od luksuznih hotela Turske. To ostavlja dovoljno vremena voditeljki da se kupa, sunča, uživa u vinu i razgovorima sa porodicom, ali i pisanju nove knjige.

Snežana Dakić dostojanstvena: Susret sa devojkom bivšeg muža! (FOTO)

Turci su oduševljeni harizmom kojom pleni ova Srpkinja, ali i telom koje ima u 46. godini života. Zbog izgleda i ljubaznosti njoj su konobari i svi zaposleni na raspolaganju 24 sata dnevno, što joj odmor čini još ugodnijim.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs