Slavni vozač formule 1 nije preboleo bivšu devojku

Hamilton pobedu posvetio Nikol Šerzinger

Britanski sportista priznaje da mrlju na njegovo slavlje, zbog pobede na trci u Mađarskoj, baca raskid sa tamnoputom lepoticom, od kog se oboje nisu oporavili
Celebrities
09:52h
Hamilton pobedu posvetio Nikol Šerzinger
Foto: Reuteur

Luis Hamilton (Lewis Hamilton) je osetio gorak ukus pobede na Velikoj nagradi Mađarske, gde je osvojio još jedan trofej. Sportski uspeh je pokvarila činjenica da pored njega nije bila njegova bivša dugogodišnja devojka, pevačica Nikol Šerzinger (Nicole Scherzinger). Zato joj je proslavljeni sportista posvetio najnoviju povedu, rekavši da je ona za njega nešto posebno.

"Celu trku sam imao na umu da hoću da je posvetim nekom specijalnom", rekao je Hamilton za "Skaj sports". "I želim da je posvetim njoj", kaže Luis.

Proteklih par meseci Hamilton je opsiao kao "najgore u životu", ali da to očigledno nije uticalo na njegovu vožnju.

"Ne osećam se isto. Pre par godina bili smo zajedno i ja sam pobedio, tako da imam sjajne uspomene", rekao je Hamilton.

Ovakva reakcija bivšeg svetskog šampiona Formule 1 jasno pokazuje da Britanac želi da mu se Nikol vrati. S obzirom da njeni bliski prijatelji i saradnici kažu da je bivša članice grupe Pusiket dols (Pussycat dolls) bila poptuno slomljena nakon raskida, čini se da je prenatrpan raspored zasita bio najkrupniji razlog raskida slavnog para. Emocije, koje očigledno kod oboje još uvek postoje, stavljene su iza poslovnih obaveza, koje su Šerzingerovu i Hamiltona udaljile.

Koliko su prekid petogodišnje veze oboje teško preživljavali, govore i njihove izjave. Luis je priznao da se trudi da bude pozitivan, ali se zapravo oseća jako loše. Nikol se požalila da je usamljenost ubija i da su joj PR i asistent jedino društvo, zbog obaveza oko snimanja nove sezone engleskog X faktora, gde pevačica ima ulogu sudije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs