Voleo je kao Boga, a ona ga varala sa oženjenim čovekom: Kad su isplivale slike afere, niko nije mogao očima da je gleda

Glumica koja je bila u ljubavnom trouglu, razočarala je svoje fanove nakon što je afera isplivala na videlo.

Celebrities
Voleo je kao Boga, a ona ga varala sa oženjenim čovekom: Kad su isplivale slike afere, niko nije mogao očima da je gleda
Foto: Profimedia

Glumica Kristen Stjuart svojevremeno se našla u jednom od najskandaloznijih ljubavnih trouglova. Naime, dok je bil u ljubavnoj vezi sa kologeom Robertom Patinsonom, upustila se u aferu sa oženjenim rediteljem Rupertom Sandersom.

Zvezda serije "Sumrak" Kristen Stjuart imala je samo 19 godina kada se zaljubila u svog kolegu Roberta Patinsona . Obožavaoci su bili oduševljeni kada su videli kako njihova romansa na ekranu postaje stvarnost. Par je izlazio oko tri duge godine pre nego što se sve okrenulo - glumica je prevarila svog dugogodišnjeg dečka sa 19 godina starijim Rupertom Sandersom.

Kristen Stjuart
foto: Profimedia/editorial images

Sanders je u to vreme bio oženjen manekenkom Liberti Ros, koja je nakon toga podnela zahtev za razvod nakon što je afera ugledala svetlost dana. Za aferu se saznalo nakon što su u javnosti isplivale fotografije na kojima Kristen i reditelj razmenjuju nežnosti.

Glumica je tada navukla gnev naroda na sebe i javno se izvinila dečku Robertu koji ju je zbog afere ostavio, no nakon dužeg razmišljanja ponovno joj se vratio u zagrljaj.

Kristen Stjuart
foto: Profimedia/editorial images

"Trenutna indiskrecija ugrozila je najvažniju stvar u mom životu, osobu koju najviše volim i poštujem, Roberta. Volim te, tako mi je žao", rekla je tada Kristen.

Kristen Stjuart
foto: Profimedia/editorial images

"Zapalila sam svoj univerzum i gledala sam kako gori. Iskreno govoreći, bio je to zaista traumatičan period u mojim ranim dvadesetim koji je pokrenuo nešto u meni što je bilo malo divlje… Zaista sam ponosna što sam u stanju da idem napred i da ne padnem u svaki mentalni krater. To je nova stvar za mene. Godine su me učinile pametnijom i smirenijom."

1 / 5 Foto: Profimedia

Nakon što ju je Robert ostavio zbog preljube, iako se javno izvinila, počela je da izlazi sa devojkama.

A kako izgleda kada se mlada i naivna Lia zaljubi u Pertua, pa "uleti" u neverovatan ljubavni trougao, gledajte u seriji "Veruj u ljubav" koja se prikazuje radnim danom od 15h i 20h samo na Kurir Televiziji.

Veruj u ljubav
foto: Promo

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs