7 najšokantnijih poteza Sergeja Trifunovića: Omiljenoj Srpkinji uradio frapantnu stvar, s njim nije mogao izaći na kraj

Sergej Trifunović, glumac koji iza sebe ima fenomenalne uloge, bio je u centru skandala o kojima se danima pričalo i pisalo u celom regionu.

Celebrities
12:58h
7 najšokantnijih poteza Sergeja Trifunovića: Omiljenoj Srpkinji uradio frapantnu stvar, s njim nije mogao izaći na kraj
Foto: Printscreen Instagram/ whistler_dick

Sergej Trifunović, sa jedne strane, iza sebe ima kultne uloge u našim filmovima i serijama, kao i na daskama koje život znače, kao glumac dobijo je neverovatne pohvale na račun svog talenta i načina na koji prikazuje likove. Međutim, sa druge strane, u poslednjih nekoliko godina, za njegovo ime se vezuju brojni skadnali, a čini se, da je sve počelo od prepirke sa Natašom Bekvalac. I danas, na konto te svađe mogu čuti najrazličitije fore, iako je prošlo skoro deceniju i po od incidenta koji je zabeležila kamera.

1. Nataša Bekvalac i "čuvena" rečenica

Tokom snimanja novogodišnje epizode Hitorame, koja se emituje na regionalnom MTV kanalu, voditelj, poznati glumac Sergej Trifunović, i gošća ove muzičke emisije, pevačica Nataša Bekvalac, oštro su se svojevremeno verbalno sukobili. Nezadovoljna načinom i komentarima kojima je najavljeno njeno izvođenje tada nove numere "Čistija", pevačica je "častila" glumca sa nekoliko uvredljivih reči. Sergej nije ostao hladan na prozivke, pa je nastavio prepucavanje sa Natom.

- Kako se MTV zalaže za očuvanje životne sredine, prvi put na MTV-ju - Nataša Bekvalac i pesma “Čistija”!

Lepa pevačica mu je vrlo brzo odgovorila:

- Jedi go*na!

A kada je upitao glumac zbog čega, nastala je "kultan" rečenica: "Zbog da jedeš...."

Sekire su zakopane tako što je Nataša pred kraj emisije Sergeju, koji je bio u ulozi Deda Mraza, sedela u krilu.

- Kaži ti Deda Mrazu brzo što si bila nevaljala - pitao je Sergej, a Nataša je dogovorila: “Pa ne valjam Deda Mraze, ali po sebe“, a kada je Sergej pitao zašto, Nataša je samo kratko odgovorila: “Znaš ti“.

Sergej nije odoleo a da je ne upita: “Je l ti bila želja da pevaš na “MTV - u“, na šta je Nataša počela da se kikoće i uzvikuje “Jeste, jeste“.

Na kraju je Sergej počeo da je štipka po obrazima i priznao je: “Jao, Deda Mraz je slab na plavušice!“

2. Napad nepoznatog prolaznika

Sergej Trifunović napadnut je u maju 2020. godine ispred restorana "Ruski car" u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu tokom skupljanja potpisa za izbore.

Kako su tada pisali mediji, nepoznati čovek je provocirao Trifunovića pitanjima: "Ko ovo plaća" i onda ga je u jednom trenutku udario u lice. Policija, koja je bila u blizini, privela je odmah napadača.

Govoreći o incidentu, Trifunović je rekao da se desio nakon što ga je čovek pitao ko je platio šator ispred koga se prikupljaju potpisi. Došlo je, kako kaže, do koškanja, prilikom čega su muškarca i Trifunovića razdvojili prisutni članovi stranke.

Dodao je, takođe, i da je nakon toga biciklista, koji je danima vređao članove PSG, izvadio šrafciger na njega.

Sergej Trifunović
foto: Printscreen Instagram / whistler_dick

3. Prepucavanje sa Sinišom Kovačevićem

Pre nešto više od četiri godine Sergej je polemisao sa rediteljem Sinišom Kovačevićem baš o incidentu sa prolaznikom.

Znajući Sergeja, on, kad je frka, obično plače, izvinjava se ili beži. Osim kad je sa Panom ili Legijom. Mnogo mi se juče kočoperio. To navodi na zaključak da je odlučio da se malo bavi režijom. Kod glumaca u njegovim godima to nije retka pojava. Em glavnjak, em svi pišu o tebi”, napisao je reditelj tada na Tviteru.

Ubrzo je usledio odgovor Trifunovića:

“Siniša dragi… nisi ovako pisao kada mi je Lončar poslao UKP u fondaciju. Ali ću pretpostaviti da ti je neko nepismen i maliciozan hakovao Twiter nalog.”

Provogacije tu nisu prestale.

Sergej Trifunović
foto: ATA Images

“Serjoža mili. Tada tvoji saradnici nisu pisali da ti moja stranka crta metu na čelu i stoji iza pokušaja atentata na tebe”, poručio je reditelj.

Trifunoviću nije bilo teško da pronađe i objavi Kovačevićev post iz oktobra 2018. godine, poredeći je sa onim od koje je krenula rasprava.

“Da li možeš Siniša da mi objasniš momenat u kome sam od “Hrabriše”, postao onaj “koji plače, izvinjava se i beži”? Pitam zbog karike u ličnom razvoju, a siguran sam da je intelektualna gromada takvog kova, u stanju da mi da odgovor na pitanje. Hvala”, napisao je glumac.

Sad tek videh ovu uporednu analizu. Naravno da intelektualna gromada može da objasni moralnom glečeru sve što ga zanima, ali ne u 280 karaktera. Uključujući i malo podsećanje na izuzetke u jednačenju suglasika po zvučnosti. PoDseti me, na primer. Tu sam uviek za tebe. Evo, dao sam rieč”, zaključio je Kovačević.

4. Sudar pod nedozvoljenim supstancama

Osim toga, Trifunović se na Vračaru, na uglu Makenzijeve i Ivana Đaje, upravljajući motorom marke "vespa", sudario sa automobilom 28. maja 2023. godine. Nakon testiranja utvrđeno je da je Trifunović pozitivan na nedozvoljene supstance, pa mu je određeno policijsko zadržavanje.

U oktobru 2023, Sergej je uhapšen zbog neplaćene kazne. Naime, glumac se 10. oktobra javio u PU u Bačvanskoj ulici po pozivu Privrednog suda, zbog neplaćene kazne, nakon čega je odmah po presudi sproveden u zatvor. Iza rešetaka je proveo svega 24 sata, jer je već sutradan plaćena kazna za prekršaj koji je imao i pušten je na slobodu.

5. Incident na plaži u Splitu

Trifunović je na splitskoj plaži Kaštelet bio sa nemačkim ovčarom, koji je smetao nekim posetiocima plaže, zbog čega je prijavljen policiji. Kada su se pojavili organi reda, Trifunović ih je navodno vređao, a potom je priveden.

6. Šetnja sa psom Miletom

Splitski policajci privodili su poznatog glumca nedavno i to opet zbog njegovog ljubimca Mileta. Sergej je na splitskom Kašteletu šetao svog psa, a način je zasmetao građanima koji su ga prijavili.

Nakon što su pristigli pripadnici policije, Sergej je počeo da ih vređa i omalovažava, zbog čega je policija morala da reaguje privođenjem.

1 / 5 Foto: printscreen/youtube/ NOVA S

Prijavljen je bio zbog dva dela, držanja životinje bez nadzora i vređanja policijskih službenika.

Mile je nemački ovčar s kojim se Trifunović igrao i zanemarivao primedbe prolaznika i građana koji su onda bili primorani da zovu policiju.

Trifunović je proteran iz RH na tri meseca, a ova sankcija se ne odnosi na EU, već samo na Hrvatsku.

7. Prijava supruge za nasilje

Odjeknulo je danas u medijima da je Sergej prijavio svoju suprugu za nasilje, iako su se nedavno venčali po drugi put, te se činilo da je između novopečenog bračnog para sve u najboljem redu i da ljubav cveta.

Sergej Trifunović, Isidora Mijanović
foto: Printscreen Instagram/ isismo

Naime, glumac je najpre bio na promociji reperke Sajsi MC, nakon čega se vratio u svoj stan, a potom i posvađao sa suprugom koja je, prema rečima izvora Kurira, pretila da će polomiti sve po kući. Trifunović ju je nakon toga prijavio za nasilje, ali, prema rečima suda, nije bilo elemenata za to.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs