Ričard Gir lomio je srca mladim devojkama sve dok nije naleteo na 33 godine mlađu: Zbog njega je promenila i veru

Ričard Gir bio je jedan od najvećih zavodnika, lomio je srca mladim devojkama, a onda našao 33 godine mlađu.

Celebrities
Ričard Gir lomio je srca mladim devojkama sve dok nije naleteo na 33 godine mlađu: Zbog njega je promenila i veru
Foto: Profimedia

Slavni glumac Ričard Gir, 31. avgusta puni 75 godina, a žene i ga i danas pamte kao jednog od najvećih zavodnika Holivuda. Glumac je slomio mnoga srca, sve dok nije našao ženu pored koje će dočekati starost. Alehandra Silva mlađa je od glumca 33 godine, a nedavno mu je podarila sina.

Prvi put ju je video kada je bila devojčica, kad se družio sa njenim ocem, koji je inače biznismen i bivši potpredsednik fudbalskog kluba "Real Madrid". Ponovo su se povezali 2014. godine u luksuznom hotelu u Italiji koji je kupila sa bivšim mužem i kojim je ona upravljala. Na inicijativu zajedničkog prijatelja su se spojili, a varnice su odmah planule.

Ričard Gir
foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zanimljivo je da su oboje bili u procesu razvoda kada su se ponovo videli. Ona je zbog ljubavi prema njemu prešla u budizam i preselila se u Njujork.

Godine 2019. dobili su sina Aleksandra, a budući da već oboje imaju decu iz prethodnih brakova, to im je prvo zajedničko dete. A 2020. godine objavili su rođenje svoje druge bebe. Trenutno žive zajedno na ranču u Njujorku, gde zajedno provode vreme u potpunoj privatnosti.

Ričard Gir
foto: Profimedia

Slomio srce Sindi Kraford

Počeli su da se zabavljaju i zajedno su se preselili u Njujork. Svoju vezu držali su u privatnosti i izbegavali su paparace koliko god je to bilo moguće. Takođe su bili zainteresovani za budizam i meditaciju i zajedno su putovali u Indiju i Nepal.

Sindi Kraford, Ričard Gir
foto: Courtesy Everett Collection / Everett / Profimedia

"Ja sam imala 22, a u to doba još uvek ne znaš ko si ni šta želiš da budeš, a on je već bio blizu 40-im. Dvadesete godine kod žena vreme su kada tek počneš da osećaš svoju moć i kreneš da se povezuješ sa svojom unutrašnjom snagom, zato je teško menjati se, a onda se nađeš u vezi i odjednom sve to mora da nestane. Jednostavno nisam želela samo da pratim nekoga, htela sam i ja ponekad da budem ta koja vodi, ali i ona koja hoda ruku uz ruku s nekim", otkrila je 2013. u intervjuu kod Opre Vinfri slavna Sindi Kraford.

Međutim, Ričard se odupirao toj ideji. Prema vlastitom priznanju, Sindi je bila ta koja je insistirala na braku.

Ričard Gir, Sindi Kraford
foto: Profimedia

"Bila sam devojka koja je odrastala gledajući romantične filmove i sanjala sam o velikom venčanju iz bajke. Bili smo zajedno već nekoliko godina i stalno sam ga ispitivala kada ćemo se uzeti", rekla je.

Sindi je uspela da ubedi glumca da je oženi, ali se na kraju ispostavilo da je to bila loša ideja. Naime, razvod je nastupio samo 7 meseci nakon venčanja.

Kada su je pre nekoliko godina pitali šta je bio razlog njihovog ljubavnog kraha, Sindi je priznala da im je presudila razlika u godinama, previše obaveza i nedostatak prijateljstva u odnosu.

Sindi Kraford
foto: Profimedia

U međuvremenu je imao nekoliko veza, a ona koju su mediji propratili jeste sa prelepom Padmom Lakšmi od koje je Gir stariji 22 godine. Njihova veza je trajala samo šest meseci.

Onda je odlučio da se 2002. godine oženi takođe manekenkom i glumicom Keri Louel. Onaj ko je gledao filmove o Džejmsu Bondu zna da je ona igrala u njima kao i seriji "Zakon i red".

1 / 9 Foto: Profimedia

Posle sedam godina veze, stupili su u brak koji je trajao 11 godina i u kom su dobili sina Homera. Kao razlog za razdvajanje naveli su razlike u životnom stilu. Navodno je Ričard želeo miran stil života okrenut porodici sa što manje medija, dok je ona htela društveniji život pun uzbudljivih dešavanja.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Ričard Gir