BILA JE DEVOJČICA KAD JU JE STARI VUK ZAVEO: Zbog njega je promenila veru, pa joj u 8. deceniji napravio sina Aleksandra

Ljubavni život Ričarda Gira obeležile su najveće lepotice, a samo je jedna uspela da ga zadrži kraj sebe.

Celebrities
09:52h
BILA JE DEVOJČICA KAD JU JE STARI VUK ZAVEO: Zbog njega je promenila veru, pa joj u 8. deceniji napravio sina Aleksandra
Foto: Profimedia

Ljubav se često povezuje sa mladosti. Međutim, može se pojaviti tokom zrelosti kada upoznate pravu osobu. Ovo je slučaj Ričarda Gira, koji je upoznao ženu svog života i, uprkos razlici u godinama, pogodio se jer dele iste ideale

Ričard Gir je upoznao Alehandru Silvu kada je bila mlada, pošto je glumac pozajmio čamac od njenog oca za film. Međutim, trebalo je da prođe nekoliko godina pre nego što su mogli da osete privlačnost jedno prema drugom i započnu romantičnu vezu.

Ričard Gir
foto: Profimedia

Njih dvoje su počeli da se zabavljaju 2014. godine, ali su 2018. odlučili da se venčaju na diskretnom venčanju. Glumac je u svojoj supruzi pronašao partnera koji ceni humanitarni rad, jer Silva radi u fondaciji koja se bori za iskorenjivanje beskućništva u Španiji.

Zanimljivo je da je Alehandra 33 godine mlađa od Gira. Međutim, koliko je njihova zaljubljenost velika potvrđuje i to što ne biraju ni vreme ni mesto da razmenjuju nežnosti i strastveno se ljube. Takođe, u poslednje vreme mnogi komentarišu da ga Ričarda supruga podmladila, te da sija kraj nje.

Alehandra Silva, Ričard Gir
foto: Profimedia

2019. su dobili dečaka kojem su dali ime Aleksandar. Iako oboje već imaju svoju decu iz prethodnih brakova, ovo je bio prvi koji su zajedno dočekali. A 2020. godine objavili su rođenje svoje druge bebe. Trenutno žive zajedno na ranču u Njujorku, gde zajedno provode vreme u potpunoj privatnosti.

Pre nešto više od tri decenij, Gir je zaveo jednu od najlepših manekenki, Sindi Kraford i tada su važili za najlepši par sveta.

Ričard Gir
foto: Profimedia

Kada su se upoznali, na roštilju kod fotografa Herba Ritsa, ona je imala 22 godine, a ona 39!

Na braku je Sindi insistirala, dok se Ričard odupirao toj ideji. Ipak, venčali su se u decembru 1991. godine u Las Vegasu. Naime, on je imao slobodan dan i pauzu u snimanje filma "Gospodin Džons", pa je uspeo da privatnim avionom odveze sebe i buduću mladu sa prijateljima u "grad greha".

Nažalost, razveli su se posle četiri godine zbog nepomirljivih suprotnosti. Međutim, ona je jednom izjavila da mu se zahvaljuje za prelepe godine koje joj je pružio, ali da je u suštini presudila velika razlika u godinama.

Ričard Gir
foto: Profimedia

U međuvremenu je imao nekoliko veza, a ona koju su mediji propratili jeste sa prelepom Padmom Lakšmi od koje je Gir stariji 22 godine. Njihova veza je trajala samo šest meseci.

Onda je odlučio da se 2002. godine oženi takođe manekenkom i glumicom Keri Louel. Onaj ko je gledao filmove o Džejmsu Bondu zna da je ona igrala u njima kao i seriji "Zakon i red".

Alehandra Silva, Ričard Gir
foto: Profimedia

Posle sedam godina veze, stupili su u brak koji je trajao 11 godina i u kom su dobili sina Homera. Kao razlog za razdvajanje naveli su razlike u životnom stilu. Navodno je Ričard želeo miran stil života okrenut porodici sa što manje medija, dok je ona htela društveniji život pun uzbudljivih dešavanja.

Ričard Gir
foto: Profimedia

Pre pet godina se "skrasio" i sreću pronašao pored lepe španske aktivistkinje Alehandre Silve. Za njihovu ljubav ne postoje granice, posebno što je Alehandra ćerka njegovog druga!

Prvi put ju je video kada je bila devojčica, kad se družio sa njenim ocem, koji je inače biznismen i bivši potpredsednik fudbalskog kluba "Real Madrid". Ponovo su se povezali 2014. godine u luksuznom hotelu u Italiji koji je kupila sa bivšim mužem i kojim je ona upravljala. Na inicijativu zajedničkog prijatelja su se spojili, a varnice su odmah planule.

Ričard Gir
foto: Profimedia/editorial images

Zanimljivo je da su oboje bili u procesu razvoda kada su se ponovo videli. Ona je zbog ljubavi prema njemu prešla u budizam i preselila se u Njujork. Venčali su se posle četiri godine veze na diskretnoj ceremoniji i u braku dobili dvoje dece.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs