Prvi muž je prevario i ostavio zbog druge sa kojom je dobio sina: Drugog je ožalila emotivnim rečima

Ljubavni život Verice Šerifović prepun je zanimljivih događaja.

Celebrities
Prvi muž je prevario i ostavio zbog druge sa kojom je dobio sina: Drugog je ožalila emotivnim rečima
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Verica Šerifović je pevačica neprikosnovenog glasa, kojim je izgradila veoma uspešnu karijeru. Pevačica je imala srećno detinjstvo, a jedan od zanimljivijih detalja je da je sa svega 18 godina rešila da se uda i to pravo sa nastupa je otišla na svoje venčanje.

Marija Šerifović, Verica Šerifović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

- Bilo mi je osamnaest, njemu nešto više. Venčali smo se 1982. godine u Inđiji, gde smo tih dana nastupali. Jedne subote ujutro smo stali pred matičara, a uveče smo bili na bini. Slavili smo naše venčanje sa gostima hotela. Ulaskom u brak, koji je zvanično okončan dvadeset godina kasnije, dobila sam priliku da mnogo toga lepog usvojim od roditelja mog supruga koji su bili profesionalni muzičari. Svekrva Lepa je bila pevačica, a svekar Emin, potomak Šerifa Šerifovića, vlasnika kafane "Belo jagnje" u kojoj je pevala i igrala Koštana Bore Stankovića, bio je harmonikaš. Svakog jutra me je budio uz muziku i kafu. Od njega sam naučila mnoge starogradske pesme i romanse - rekla je Verica o svom bivšem suprugu, inače bubnjaru benda u kom je pevala, Rajku Šerifoviću.

Život Verice sa Marijinim ocem nije bio nimalo lak, jer je Rajko Šerifović ostavio pevačicu u devetom mesecu trudnoće i otišao kod druge žene sa kojom je kasnije dobio sina.

Rajko Šerifović
foto: Kurir/ Damir Dervišagić

- Kada je Marija bila mala, želela sam da napustim Rajka i podnela sam papire za razvod, ali on je imao veze u Kragujevcu i uspeo je da ‘smuva’ da Marija pripadne njemu. Doživela sam jači nervni slom i rekla: ‘Ma, neka mi bude kako bude. Odustajem od razvoda, odustajem od svega’. Sad, posle toliko godina, mogu da kažem da je to možda tako moralo da bude. Prosto ne mogu da verujem da dve čašice rakije mogu da promene čoveka. Njega su svi voleli jer je društven, drug do koske, ali kad popije dve, tri to više nije taj čovek. Teško sam se nosila sa tim, nisam samo ja, svi smo, i svekar, svekrva, jetrva - ispričala je svojevremeno Verica.

Razvod Verice Šerifović se dogodio nakon što je Rajko od Verice tražio veliku sumu novca da vrati dugove.

Verica Šerifović
foto: Kurir Arhiva

Nakon razvoda od Rajka, Marijinog oca, sreću je pronašla pored muzičara Miodraga Miće Nikolića. Sa njim se venčala 2004. godine, a na ćerkin nagovor obukla je belu venčanicu.

Verica i Mića su dugi niz godina bili u emotivnoj vezi, venčali su se prvo u manastiru Vavedenje, a zatim i kod matičara, a pevačica je tada odlučila da uzme prezime Nikolić.

Verica Šerifović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Njihovom svadbenom veselju prisustvovale su brojne javne ličnosti – Goca Božinovska, Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš, Džej, Dragan Kojić Keba i mnoge druge.

Ipak, brak nije dugo potrajao, pa se Verica razvela od muzičara Miće nakon tri godine. Pevačica je tada izjavila da su se sporazumno razišli, ali da su ostali u prijateljskim odnosima.

Miodrag Nikolić je preminuo 2017. godine nakon teške bolesti.

"Moj Milorad je otišao na najlepše mesto da me sačeka kad na mene dođe red, da pevamo naše najlepše pesme. Večna ti slava, genije moj. Dok nam nebo ne da znak, izdrži rastanak", napisala je tada pevačica.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs