Okopava krompir, muze koze, sadi baštu, a samo 1 stvar nikako ne voli da radi: Ovako Kaja Žutić živi na selu i uživa

Kaja Žutić, ćerka Svetlane Bojković, obožava prirodu, a tokom vrelih letnjih dana napušta prestonicu i uživa u svojo vikendici na selu.

Celebrities
22:54h
Okopava krompir, muze koze, sadi baštu, a samo 1 stvar nikako ne voli da radi: Ovako Kaja Žutić živi na selu i uživa
Foto: Printscreen Youtube - kaja_zutic

Katarina Žutić, glumica poznata po svojoj autentičnosti, nikada se nije obazirala na slavu poznatih roditelja, već je sama krčila svoj put ka uspehu. Osim što je izgradila sjajnu glumačku karijeru, bavi se pevanje, režijom i slikarstvom - i sve joj podjednako dobro ide! Za nju ne postoje granice, niti predrasude, već živi život po sopstvenim pravilima, a najviše uživa u svom selu!

Leti gradsku buku zamenjuje životom u prirodi, gde radi sve ono što se radi na selu - sadi cveće, okopava krompir, muze koze! Naime, uprkos obavezama u pozorištu i na televiziji, Kaja sve više vremena provodi u svojoj vikendici na tridesetak kilometara od Beograda, s mužem Nemanjom Aćimovićem i psom.

- Nismo više klinci da nam treba izlazaka po kafićima i klubovima, svi smo više za mirno opuštanje. Mada, moram da priznam da sam i kao mlađa volela da boravim ovde. Pravili smo roštilje i sve po redu, ali tada nisam ni imala kad da ostanem ovde preko celog leta, jer more je bilo zvezda leta. Sad je drugačije - rekla je Kaja za naš magazin i dodala:

- Priroda mi pruža mir, snagu, daje mi energiju i inspiraciju, a zaista ne uzima ništa zauzvrat. S druge strane, blizu sam grada i šta god da treba, mogu da stignem brzo i završim sve poslove začas, pa idem nazad u svoj mir i zelenilo.

Obožava sve seoske poslove da radi, posebno da muze koze.

- Volim da radim po bašti, kosim, sadim, zalivam, pa čak i okopavam. To nekako tretiram kao vežbu za zatezanje mišića. Ranije sam sadila povrće, ali to je bilo dosta naporno, pogotovo krompir! Prvo zakažem kiropraktičara, pa onda "zagrćem" krompir ili ga vadim iz zemlje. Motika je čudo! Kad je oštra, čini ti se "vidi kako lako ide, ček, još malo ću", ali posle ne mogu da se pokrenem. Moja komšinica je imala koze, pa sam ih muzla jedno vreme i zauzvrat dobijala mleko da pravim sir. To sam baš volela!

Put do uspeha sa teretom slavnih roditelja na leđima

Katarina Žutić je jedna od najtalentovanijih i najprepoznatljivijih srpskih glumica mlađe generacije. Rođena 24. oktobra 1972. godine u Beogradu, Katarina potiče iz umetničke porodice. Njena majka je čuvena Svetlana Ceca Bojković, dok je njen otac, Miloš Žutić, takođe, bio poznati glumac. Od malih nogu bila je okružena pozorištem i filmom, što je oblikovalo njen umetnički senzibilitet.

Katarina Žutić je završila Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu, studirala je zajedno sa Nenadom Jezdićem, Isidorom Minić, Milicom Mihajlović, Anom Sofrenović, Bojanom Maljević... Stalni član Ateljea 212 je od 1998. godine.

Žutićeva je od leta 2013. godine počela da se bavi i muzikom. Kako glavni razlog bavljenja muzikom navodi skretanje pažnje na ekološke probleme.

U braku je sa Nemanjom Aćimovićem, bubnjarem grupe „Jarboli”.

Iako je odrasla u porodici poznatih glumaca, Katarina je uspela da izgradi svoj jedinstveni put i da se izbori za mesto u srpskoj kinematografiji bez oslanjanja na slavu svojih roditelja. Njena majka, Svetlana Bojković, često je isticala da je ponosna na Katarininu karijeru, ali i na njen karakter i snagu ličnosti.

Tokom bogate glumačke karijere igrala je veoma raznolike uloge, a samo neka od kultnih ostvarenja u kojima je ostavila svoj pečat su: "Nebeska udica", "M(j)ešoviti brak", Pljačka Trećeg rajha", "Ljubav i mržnja", "Ranjeni orao", "Nepobedivo srce", "Urgentni centar", "Jesen samuraja", "Santa Maria della Salute", "Tate", "Močvara", "Ime naroda", "Švindleri", "Junaci našeg doba"...

Katarina je osoba koja se retko pojavljuje u tabloidima, jer svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti. Poznata je po tome što se fokusira na svoj rad i umetnost, izbegavajući skandale i nepotrebnu pažnju medija.

Pored glume, Katarina je aktivna i u društvenim projektima i često koristi svoju platformu da bi podržala različite društvene i humanitarne inicijative.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs