BIO JE VEĆ STAR KAD JE ZAVEO ĆERKU SVOG DRUGA: Zbog njega promenila veru, pa joj u 8. deceniji napravio sina Aleksandra

Ljubavna priča Ričarda Gira veoma je zanimljiva i krije intrigantne detalje.

Celebrities
BIO JE VEĆ STAR KAD JE ZAVEO ĆERKU SVOG DRUGA: Zbog njega promenila veru, pa joj u 8. deceniji napravio sina Aleksandra
Foto: Profimedia

Slavni glumac Ričard Gir zablistao je u Njujorku, u zagrljaju 33 godine mlađe Alehandre Silve. Ljubavni par izgledao je nikad srećnije, uprkos spekulacijama da njihov brak neće dugo potrajati.

Zanimljivo je se glumac nedavno ostvario u ulozi oca i to u 8. deceniji života.

Prvi put ju je video kada je bila devojčica, kad se družio sa njenim ocem, koji je inače biznismen i bivši potpredsednik fudbalskog kluba "Real Madrid". Ponovo su se povezali 2014. godine u luksuznom hotelu u Italiji koji je kupila sa bivšim mužem i kojim je ona upravljala. Na inicijativu zajedničkog prijatelja su se spojili, a varnice su odmah planule.

Ričard Gir, Alehandra Silva
foto: Lev Radin / Zuma Press / Profimedia

Zanimljivo je da su oboje bili u procesu razvoda kada su se ponovo videli. Ona je zbog ljubavi prema njemu prešla u budizam i preselila se u Njujork.

Riačard i Alehandra su počeli da se zabavljaju 2014. godine, ali su 2018. odlučili da se venčaju na diskretnom venčanju. Glumac je u svojoj supruzi pronašao partnera koji ceni humanitarni rad, jer Silva radi u fondaciji koja se bori za iskorenjivanje beskućništva u Španiji.

Ričard Gir
foto: Profimedia/editorial images

Godine 2019. dobili su sina Aleksandra, a budući da već oboje imaju decu iz prethodnih brakova, to im je prvo zajedničko dete. A 2020. godine objavili su rođenje svoje druge bebe. Trenutno žive zajedno na ranču u Njujorku, gde zajedno provode vreme u potpunoj privatnosti.

Pre Alehandre, glumac je bio u ljubavi sa mnogobrojnim lepoticama. Naime, pre nešto više od tri decenije, Gir je zaveo jednu od najlepših manekenki, Sindi Kraford i tada su važili za najlepši par sveta.

Ričard Gir
foto: Profimedia

Glumac je još tada imao interesovanje za mlađe devojke, budući da je Sindi imala 22, a on 39 godina kad su se upoznali.

Na braku je Sindi insistirala, dok se Ričard odupirao toj ideji. Ipak, venčali su se u decembru 1991. godine u Las Vegasu. Naime, on je imao slobodan dan i pauzu u snimanje filma "Gospodin Džons", pa je uspeo da privatnim avionom odveze sebe i buduću mladu sa prijateljima u "grad greha".

Ričard Gir, Alehandra Silva
foto: Profimedia

Nažalost, razveli su se posle četiri godine zbog nepomirljivih suprotnosti. Međutim, ona je jednom izjavila da mu se zahvaljuje za prelepe godine koje joj je pružio, ali da je u suštini presudila velika razlika u godinama.

U međuvremenu je imao nekoliko veza, a ona koju su mediji propratili jeste sa prelepom Padmom Lakšmi od koje je Gir stariji 22 godine. Njihova veza je trajala samo šest meseci.

Ričard Gir, Sindi Kraford
foto: Profimedia

Onda je odlučio da se 2002. godine oženi takođe manekenkom i glumicom Keri Louel. Onaj ko je gledao filmove o Džejmsu Bondu zna da je ona igrala u njima kao i seriji "Zakon i red".

1 / 8 Foto: Profimedia

Posle sedam godina veze, stupili su u brak koji je trajao 11 godina i u kom su dobili sina Homera. Kao razlog za razdvajanje naveli su razlike u životnom stilu. Navodno je Ričard želeo miran stil života okrenut porodici sa što manje medija, dok je ona htela društveniji život pun uzbudljivih dešavanja.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs