Ova žena je postala negativna reklama za Ozempic: Postala je kost i koža, nikako ne može da prestane da mršavi

Šeron Ozborn (71) šokirala je fanove svojim novim izgledom. Od prijašnje Šeron ostala je samo frizura, a sve ostalo je potpuno promenjeno onaj momenat kada je izgubila 20 kilograma

Celebrities
Autor:
Ova žena je postala negativna reklama za Ozempic: Postala je kost i koža, nikako ne može da prestane da mršavi
Foto: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Šeron Ozborn objavila je novi TikTok video i mnogi su se šokirali kako se izemnila u poslednjih godinu dana. Od one Šeron koju smo poznavali ostala je samo prepoznatljva crvena frizura i zubi, a sve ostalo se znatno izmenilo od kako je smršala preko 20 kilograma.

Šeron je smršala tako što je prošle godine počela sebi da ubrizgava Ozempic, lek koji je prvobitno namenjen dijabetičarima, ali ga sve više dame iz Holivuda koriste za mršavljenje.

@yameurr Sharon Osbourne agreeing to recreate the Rachel X Factor Audition in 2024 is exactly why this woman is an icon - dreams can come true🫶🏼 #erastour #sharonosbourne #xfactor ♬ original sound - ...

"Smršala sam preko 20 kilograma i nikako ne mogu više da vratim kilažu. Probala sam sve i svašta, ali kilogrami jednostavno samo nestaju," rekla je očajna Šeron koja priznaje da sada jede čak i čips, nešto što pre nije smela ni da pomisli.

Šeron Ozborn
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pored Ozempica, Šeron nije krila da je radila zatezanje lica, zatezanje stomaka i zadnjice, podizanje i implant grudi, tj. sve ono što je bilo u njenoj moći da sačuva i produži mladost.

1 / 10 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs