Šok izjava Madoninog naslednika "shvatiš da nemaš dovoljno novca da jedeš": Sina iselila iz kuće, pa uselila novog dečka

Madona ima 850 miliona na računu, a sada se njen usvojeni sin odselio od nje i čini se da mu samostalnost nije baš lako pala

Celebrities
Šok izjava Madoninog naslednika "shvatiš da nemaš dovoljno novca da jedeš": Sina iselila iz kuće, pa uselila novog dečka
Foto: Profimedia

Madonin sin, 18-godišnji David Banda, odselio se iz kuće svoje majke. Kraljica popa usvojila je Bandu, mladog muzičara, sa svojim bivšim mužem Gajem Ričijem 2006. godine. Banda je iz Malavija, a imao je godinu dana u vreme usvajanja.

Danas pokušava da krene majčinim stopama. Sa njom je nastupio i na njenoj turneji "Celebration", koja je bila izuzetno uspešna, uprkos brojnim problemima. Iako su i druga braća i sestre takođe dali doprinos turneji, David je bio uz majku non-stop. Takođe, često je prati na društvenim događajima i uvek imaju samo lepe reči jedno za drugo.

David Banda
foto: Ivan Vukovic / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Dejvid Banda je nedavno počeo da živi sa svojom devojkom, tri godine starijom od njega, Marijom Atuestom, za koju američki mediji kažu da je „manekenka koja obećava”. Međutim on je na društvenim mrežama otkrio da je samostalan život težak i iako njegova mama ima više od 850 miliona dolara na svojim računima, on nema dovoljno novca za hranu. Budimo fer nije on to rekao, već njegovi pratioci.

U živom razgovoru sa svojim fanovima na svom Instagram profilu, Banda je na pitanje kako mu je "legla" nezavisnost odgovorio: "Volim je. Nisam sam jer je moja devojka sa mnom. Ali volim nezavisnost. Divno je iskustvo kada vidiš da je devet uveče, gladan si i shvatiš da nemaš dovoljno novca da jedeš, pa ideš da tražiš nešto."

Svoje reči nije dalje objašnjavao, pa se mnogi pitaju da li je u pitanju sarkazam i zadirkivanje, ili je bogata muzičarka zaista ostavila sina da se sam snalazi kako ume i da li je njegova želja za samostalnošću rezultirala svađom.

Teško je poverovati jer Madona uvek i svuda hvali svu svoju decu – od najstarije ćerke Lurd Leon (27), koju je dobila u vezi sa plesačem Karlosom Leonom i sina Roka (23) iz braka sa Gajem Ričijem, do njeneusvojene dece. Osim Davida, to su Mersi (18) i bliznakinje Stela i Ester (11).

Madona, Roco Riči
foto: Profimedia

Pevačica u svakoj prilici ističe koliko je ponosna na njihove izbore i talente, kao i na njihovu podršku u teškim životnim situacijama, poput zdravstvene krize prošle godine, koja ju je primorala da prekine turneju „Celebration”.

Sudeći po njegovim profilima na društvenim mrežama, Banda finansira samostalan život svirajući sa prijateljima, ali i dajući časove gitare svima koji su za to zainteresovani.

U istom razgovoru u kojem se žalio na glad, David je obavestio pratioce da njegova mama nije sama, ali nije otkrio identitet osobe sa kojom je.

"Ona nije solo, ona ima dečka. Ali to je njen život. Ona radi šta želi", rekao je on.

Madona je u maju prekinula vezu sa bokserom Džošom Poperom, koja je trajala godinu dana, a ko je novi izabranik njenog srca još uvek nije poznato.

Stil / jutarnji.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs