Nakon ovog poteza nepoznati muškarac joj je polomio nos: Ćerka naše glumice prošla je kroz pakao pre skoro 10 godina

Nasilje nad ženama je ozbiljan problem koji se može dogoditi bilo kome, ona je to iskusila na sopstvenoj koži od nekoga koga je videla prvi put u životu

Celebrities
Nakon ovog poteza nepoznati muškarac joj je polomio nos: Ćerka naše glumice prošla je kroz pakao pre skoro 10 godina
Foto: Printscreen Instagram / kostimogrofica

Sara Bradić Blam, ćerka glumice Nade Blam, 2015. godine doživela je brutalno nasilje kada je prebijena zbog toga što je odbila muškarca koji joj se udvarao.

Užas se desio u jednom beogradskom klubu, a njoj je tom prilikom nepoznati muškarac slomio nos. Zbog povreda koje je zadobila Sara je operisana na Vojno-medicinskoj akademiji. O incidentu je tada govorila za medije:

"Imala sam ozbiljan incident, nakon kog sam ceo dan provela u Urgentnom centru i policiji. Meni nepoznat dečko, koji me je smarao i vređao i koga sam pokušala da se rešim, me je između ostalog, počupao za kosu i ja sam ga na kraju zalila pićem i krenula sam da izađem iz kluba. On je krenuo za mnom i udario me krvnički čelom u nos i napravio prelom na tri mesta", otkrila je Sara nakon incidenta.

Danas, skoro deset godina nakon ovog incidenta, radi kao kostimografkinja u Narodnom pozorištu u Beogradu i kao stilistkinja na televiziji, zbog čega ponekad sarađuje i sa majkom.

Ponosna je majka dvoje dece, a svoje radosne trenutke neretko deli na društvenim mrežama.

Stil / Mondo

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs