U njegovom krevetu su se smenjivale lepotice, nijedna nije odolela: Posle ovog promašaja 9 godina nije spavao sa ženom

Pevač je važio za jednog od najvećih zavodnika na muzičkoj sceni.

Celebrities
08:09h Autor:
U njegovom krevetu su se smenjivale lepotice, nijedna nije odolela: Posle ovog promašaja 9 godina nije spavao sa ženom
Foto: preentscreen/Instagram

Čuveni muzičar Leni Kravic (60) jedan je od najtalentovanijih pevača čijem šarmu nije mogla da odloli ni jedna lepotica. Bio je jedan od najvećih zavodnika na muzičkoj sceni. Na podužoj listi žena koje je ljubio nalaze se neke lepotice za kojima su uzdisali muškarci. Bio je u vezi sa Vanesom Paradis, veren sa Adianom Limom i glumicom Nikol Kidman, ali nijedna od tih veza se nije završila brakom.

Međutim, Kravic priznaje da poslednjih godina živi potpuno drugačijim načinom života. Okrenuo se duhovnosti zbog čega se odrekao i promiskuitetnog načina života koji se vezuje za muzičke zvezde.

Leni Krevic
foto: Profimedia

Kako je priznao u razgovoru za strane medije već skoro punih 10 godina živi u celibatu.

- Postao sam veoma određen u svojim putevima, u načinu na koji živim - rekao je on.

Kako je priznao čuveni muzičar na odluku da se uzdržava od fizičke intimnosti sve dok ne pronađe pravu ženu za sebe, odlučio je kad je shvatio da je postao kao svoj otac. Njegov otac producent vesti NBC Si Kravic je slomio srce svom sinu kad je otkrio da je imao vanbračnu aferu u vreme dok je bio u braku sa njegovom majkom glumicom Roksi Roker.

Govoreći za britanski The Guardian Leni je rekao daje nakon razvoda od glimice Lise Boneti 1993. godine počeo da se ponaša kao svoj otac što ga je odvelo u depresiju.

- Postao sam vrlo sličan njemu nakon razvoda. Postao sam "igrač" i to mi se nije svidelo. Nisam želeo da budem taj tip. Nije mi se to dopalo. Tako da sam morao da se nosim sa tim i bilo mi je potrebno vreme, bile su potrebne godine da preuzmem odgovornost, disciplinu i da ne dozvolim da sopstvene želje i strasti vladaju mojim bićem - rekao je Leni jednom prilikom.

On priznaje da ga je ta disciplina dovela do toga da bude devet godina u celibatu dok ne pronađe pravu ženu za sebe. O svojoj apstinenciji i promenjenom načinu života muzičar kaže da je to duhovna stvar i da je postao ukorenjen na svom putu i načinu na koji živi.

Leni otkriva da taj način života uključuje i druge aktivnosti i strogu disciplinu koje se pridržava, između ostalog redovno vežbanje i zdrave ishrane.

- Treba mi mnogo napornog rada i discipline da budem zdrav. Recimo, radio sam ceo dan, intervjui, probe do kasno i vratio sam se kući u 23 sata. Morao sam nešto da pojedem i nisam stigao da vežbam. Otišao sam u teretanu da odradim trening od sat i po u 2 ujutro. Naravno da niko, pa ni ja ne želim da vežbam u to vreme, ali to je deo moje discipline - radi se o telu, umu i duhu. Hoću da oni budu usklađeni - rekao je muzičar.

Kravic iza sebe ima brak sa glumicom Lisom Bonet iz kojeg imaju i ćerku Zoe, 35-godišnju glumicu, a par se razveo posle 6 godina braka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs