Svi pričaju o poruci Stormi Daniels upućenoj Melaniji Tramp: "Ne znam koji je dogovor između tebe i Donalda..."

Pobedila je Trampa na sudu i moraće da odsluži kaznu za svoja nedela, a sada je Stormi danijels poslala snažnu poruku njegovoj zakonitoj ženi

Celebrities
09:29h
Svi pričaju o poruci Stormi Daniels upućenoj Melaniji Tramp: "Ne znam koji je dogovor između tebe i Donalda..."
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bivša porno zvezda zbog koje je Donald Tramp osuđen pre nekoliko dana, Stormi Daniels, poručila je njegovoj supruzi Melaniji Tramp da bi ga trebala ostaviti.

'Ne znam kakav je dogovor između njih, ali Melanija ga definitivno treba ostaviti. Ne zbog onog što je radio sa mnom ili drugim ženama, već zato što je osuđeni kriminalac. Dokazano je da je nasilan, dokazano je da je odgovoran za seksualni napad i proneveru poreza i sad je kriminalac', rekla je ona.

Stormi Danijels
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Trampa i Stormi su se navodno upoznali 2006. tokom turnira u golfu koji se održavao u Nevadi. Rekla je da ju je Trampov telohranitelj odveo u njegovu sobu, gde je trebala večerati sa njim, ali je na kraju došlo do seksualnog odnosa.

Daniels je izjavila da joj je bivši američki predsednik obećao da će učestvovati u njegovom televizijskom šou ‘The Apprentice’ i zbog toga je navodno odlučila spavati s njim. Očekivano, na kraju ipak nije bila deo njegove emisije.

Donald Tramp
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Podsetimo, Tramp je proglašen krivim za falcifikovanje dokumenata s ciljem prikrivanja isplate za ućutkivanje Stormi Daniels uoči izbora 2016. godine. Trampu preti maksimalna kazna od četiri godine zatvora, iako ostali osuđeni za takva dela često dobivaju blaže kazne, novčane ili kraće zatvorske kazne.

Kazna će biti izrečena 11. jula. Sudija je obrani dao rok do 13. juna da iznese svoje argumente protiv ove kazne, a do 27. juna tužiteljstvu da odgovori. Tramp će ishod čekati na slobodi.

Stil /insider.story.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs