Bugarska princeza Kalina preko noći se pretvorila u Hulka: Diže tegove, mišići su joj kao planina, svi je gledaju u čudu

Kada pomislimo na princezu pred očima nam sigurno ne bi bila slika Bugarske princeze Kaline, ona je moramo priznati jedinstvena, ne dozvoljava da joj iko određuje kako će da živi svoj život i to se vidi

Celebrities
09:04h
Bugarska princeza Kalina preko noći se pretvorila u Hulka: Diže tegove, mišići su joj kao planina, svi je gledaju u čudu
Foto: Nikolay DOYCHINOV / AFP / Profimedia / Profimedia

Princeza Kalina od Bugarske rođena je 19. januara 1972. godine u Madridu, kao peto dete i jedina ćerka kralja Simeona II i njegove supruge Margarite. Iako se Kalina retko pojavljuje u javnosti i malo šta se zna o njenom životu, to ne menja činjenicu da joj je život dosta interesantan.

Njen otac Simeon je postao kralj Bugarske 1943. godine u jeku Drugog svetskog rata. Međutim, on je tada bio maloletan, te je kraljevsku dužnost obavljalo tročlano namesništvo, ali već naredne godine izvršen je državni udar i komunisti su preuzeli vlast. Referendumom je izglasano da narod želi da nastavi da živi u republici, te je porodica morala da napusti Bugarsku.

Početkom šezdesetih godina prošlog veka kralj Simeon je oženio Margaritu Gomez-Asebo s kojom je dobio sinove Kardama, Kirila, Kubrata i Konstantina, te ćerku Kalinu.

Bugarska princeza Kalina
foto: TIHOMIR PENOV / AFP / Profimedia

Kao što smo već rekli, malo se zna o Kalininom životu, ali je poznato da je završila prestižne škole i da govori nekoliko svetskih jezika. Međutim za razliku od onoga što smo navikli kada su članovi kraljevskih porodica u pitanju, Kalina se ne drži protokola.

Kada je njen stil u pitanju često bira neobične komade odeće i ima veoma specifičan stil, te često menja i frizure.

Takođe je poznato da Kalina ne jede ništa što je životinjskog porekla, odnosno, ona je veganka i vrlo vodi računa o svom izgledu, što pokazuje i njena figura. Naime, sudeći prema fotografijama na kojima se vidi da princeza ima mišićave ruke, može se zaključiti da predano vežba u teretani.

"Posvećena sam treninzima sa opterećenjem i zdravlju tela, ja sam sportista", rekla je princeza za "El Mundo".

Pored mišića, ono što svi odmah primetele na princezi Kalini je njen nos. Iako mnogi misle da je ovakav izgled njenog nosa posledica plastičnih operacija, ipak je u pitanju nešto drugo.

Naime Kalina je doživela naizgled lakšu povredu pri padu koja je dovela do polomljenih zuba. U toku saniranja povrede zuba, stvorila se infekcija u njenoj vilici, te je lečenje uključivalo i ozbiljnu operaciju kako bi se širenje iste sprečilo. Upravo je sve ovo imalo veliki uticaj na sadašnji izgled njenog nosa.

Bugarska princeza Kalina
foto: TIHOMIR PENOV / AFP / Profimedia

Princeza Kalina se 26. oktobra 2002. udala za Antonija Hosea (Kitina) Munjoza i Valkarsela, poznatog španskog pomorskog navigatora i istraživača. Kalinin suprug je stariji od nje 14 godina, a iako su se venčali su rimokatoličkoj crkvi u Carskoj Bistrici, Antonio i Kalina dobili su blagoslov Pravoslavne crkve.

Oni su dobili i sina 2007. godine kojeg je Kalina nazvala po svom ocu Simeonu. Ono što je interesantno jeste da je Simeon rođen u Sofiji kao prvi član bugarske kraljevske porodice koji je rođen u Bugarskoj još od 1937. godine. Takođe je zanimljiva činjenica da je dečak kršten prema pravoslavnim običajima.

Više njenih fotografija pogledaje u galeriji.

1 / 9 Foto: TIHOMIR PENOV / AFP / Profimedia

Stil / Blic Žena

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs