IMAJU NAJSKLADNIJI BRAK NA ESTRADI, ALI I ONI SU PROŠLI KROZ KRIZE: Evo šta je bio kamen spoticanja za poznate pevače

Jedna od najdugovečnijih ljubavnih priča koja je zapamćena na našoj estradi je definitivno njihova, evo šta kaže pevač koja je tajna njihovog braka

Celebrities
IMAJU NAJSKLADNIJI BRAK NA ESTRADI, ALI I ONI SU PROŠLI KROZ KRIZE: Evo šta je bio kamen spoticanja za poznate pevače
Foto: Kurir/Dragan Kadić

Biljana Jevtić i Aca Ilić važe za jedan od najskladnijih estradnih parova.

Više od tri decenije folk pevačica i pevač žive skladan brak i dele isti krov, a za sve to vreme nije se moglo čuti apsolutno ništa ružno niti intrigantno vezano za njiihov odnos.

Uvek uljudni u javnosti, dosledni sebi i suzdržani Aca i Bilja uspeli su da svoju intimu sačuvaju od medija.

Zahvaljujući oprezu kojem su oboje bili skloni i nepisanim pravilima koja su sami utvrdili, emotivni partneri skrili su probleme u braku koji su u neko doba nastupili.

Bračna kriza Biljane Jevtić i Ace Ilića pretila je da par razdvoji nekoliko puta, ipak čini se da će oboje zauvek zapamtiti izazove s početka veze.

Biljana Jevtić i Aleksandar Aca Ilić
foto: ATA Images / M.M.

O čemu se tačno radi ispričao je za medije nedavno muzičar:

Počeli smo da se zabavljamo 1986. godine u januaru. Bio je hladan i snežan januar, a ona je došla iz Amerike u lepoj bundi. Imali smo jednu prepreku u svemu tome, morao sam da idem u vojsku. Sve su to bili izazovi koje je trebalo da preskočimo, ali uspeli smo.

Ponosan sam da samog sebe, jer me moja muška intuicija nije prevarila da je ona žena sa kojom mogu da provedem život – kazao je Aca, pa dodao da upravo zbog čvrstog temelja koji su on i Bilja na početku zabavljanja izgradili kasnije u životu i braku ništa u tolikoj meri nije moglo da ih poljulja.

Nevolje u ljubavnom životu Biljane Jevtić i Ace Ilića kakvog god inteziteta kasnije da su bile, rešavale su se razgovorom i iza četiri zida folk umetnika koji su ponosni roditelji sina Ivana.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs