GDE JE ĆERKA PARIZ HILTON? Zabrinuti fanovi otkrili ovu NELOGIČNOST u njenim objavama na društvenim mrežama

Paris Hilton i Carter Reum imaju sina, Feniksa i ćerku, London, međutim upadljivo je odsustvo ćerke na fotografijama koje dele sa svojim fanovima na društvenim mrežama

Celebrities
GDE JE ĆERKA PARIZ HILTON? Zabrinuti fanovi otkrili ovu NELOGIČNOST u njenim objavama na društvenim mrežama
Foto: Profimedia

Paris Hilton, uprkos tome što veoma aktivno koristi društvene mreže i često deli novosti o svom životu sa suprugom Karterom Reumom i njihovim sinom Feniksom, fanovi su primetili nedostatak slika ili video snimaka na kojima se pojavljuje Parisina ćerka London na njenom nalogu.

Komentari na pevačičine nedavne objave pokazali su da se fanovi pitaju zašto ona ne pokazuje svoju ćerku svetu.

"Gde je devojčica?" upitao je jedan obožavatelj na Instagramu, dok je drugi napisao: "Gde ti je devojčica? Samo pokazuješ svog sina zašto? To jednostavno ne izgleda kako treba."

"Zar nemaš još jedno dete???" upitao je treći.

„Slatko, ali gde je devojčica“, sledio je četvrti komentar.

Jedan obožavatelj na TikTok-u je rekao: „Feniks je jednostavno dragocen. Jedva čekam da se osećaš dovoljno bezbedno da nam pokažeš i njegovu sestru.“

Izgleda da je ovaj komentar pogodio u žicu, jer je bogata naslednica upravo na njega odgovorila. Paris je umirila svoje fanove brzim odgovorom i rekla da će se London uskoro pojaviti u njenim objavama. "Volim te, uskoro", napisala je Paris dok je odgovarala na komentar.

Na drugoj objavi na Instagramu, Parisin suprug Karter je takođe odgovorio korisnicima društvenih mreža koji su upirali prstom u njih jer svoju ćerku London nisu prikazali na slikama i video snimcima.

Karter je odgovorio na komentar i rekao: "Nisam baš spreman da je podelim sa svetom, ali ona je divna i izgleda baš kao njena mama."

Paris i Karter su postali roditelji Feniksa surogat majčinstvom u januaru 2023. nakon razmene venčanih zaveta u novembru 2021. A već u novembru 2023. poželeli su dobrodošlicu svojoj ćerki London.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs