BILA JE NA SPRATU DOK JU JE MUŽ U PRIZEMLJU VARAO S MLAĐOM: Naša pevačica zatekla supruga na delu pa šokirala ljubavnicu

Naša pevačica zatekla je muža sa ljubavnicom, pa im priredila neviđeni šok.

Celebrities
BILA JE NA SPRATU DOK JU JE MUŽ U PRIZEMLJU VARAO S MLAĐOM: Naša pevačica zatekla supruga na delu pa šokirala ljubavnicu
Foto: Printscreen Instagram/ nelabijanicc_official

Preljubničke afere oduvek su bile zanimljive javnosti, a mnogi epilozi ljubavnih drama koje su se odrigrale na estradnoj sceni, prepričavaju se i danas. U jednoj od takvih drama, ne svojom krivicom, našla se i pevačica Nela Bijanić.

Naime, ona je svog muža uhvatila sa ljubavnicom na delu, nakon čega je nastala filmska drama.

Inače, pevačica je više od 10 godina bila u braku s estradnim menadžerom Rajkom Mjanovićem, s kojim je dobila sina Olivera Mijanovića, kojeg je publika upoznala u "Zvezdama Granda" 2020. godine, iako se pre toga dugo bavio tenisom.

Pevačica je bez ustručavanja ispričala detalje preljube, a otkrila je i kako je saznala za istu, te da joj je intuicija poručivala da nešto nije u redu. Ona je naglasila da preko prevare nikad ne bi prešla.

- To je sve život. Nedavno sam baš rekla kada sam se ja razvela mogu svi. To znači, pošto sam ja jedna račica, porodična žena, kada sam se udala spustila sam roletne, ja koja sam ribetina, koja ode u Švajcarsku, Nemačku, Holandiju da peva i odem samo na nastup, pa u hotel i na aerodrom. Ništa me drugo nije zanimalo, imam svoju porodicu, tu priča počinje i tu se završava- rekla je Nela.

Nela je je duže vreme sumnjala u svog supruga, ali je odlučila da ćuti kako bi videla u kom smeru će stavri da se odvijaju. Međutim, da stvar bude još gora, njen muž je ljubavnicu doveo u njihovu zajedničku kuću, te ih je Nela uhvatil na delu.

- To je period kad se naša priča već privodila kraju. Ja sam ćutala sve vreme. Znala sam i ćutala. Puštala sam ga dokle može da ide. Ja sam bila na gornjem spratu, a on je bio dole. Tata mi je rekao da nije mogao da uđe kroz vrata, a ja sam istog momenta rekla da je dole sigurno neko, ali moj tata nije verovao u to. Čula sam da on priča sa nekim, čekala sam ispred kuće da izađe. Izašao je sa nekom devojkom, dosta mlađom od njega. Njoj sam rekla da više nikada ne dođe u kuću u kojoj živim i ja. Ne volim prevare, nisam iz te priče. U tom trenutku sam sve završila. On će zauvek ostati otac mog deteta, zbog toga smo sada u korektim odnosima - ispričala je Nela u emisiji "Pitam za druga".

Pevačica je i otkrila kako je zapravo posumnjala u suprugovo neverstvo.

- Četrdesetak godina sam imala kada sam to saznala. Morate biti jaki mentalno, ali bilo je momenata kada sam emotivno padala. Nisam stena, pa ni ja niti bilo koja druga žena. Ali dok smo bili u braku sve je funckionisalo kako treba – rekla je pevačica.

- Imam tu neku intuiciju da osetim kada se nešto dešava. Ne dam na sebe, pre sam za zdravu komunikaciju jer ako je nema nema ni kvalitetnog života. Kada mu zazvoni telefon ja sam znala da li je poslovno ili nije, znala sam ga, znala sam koliko će puta da trepne. Uspela sam na kraju da sklonim bes i očaj, tu tugu koja se dešava u čoveku- objasnila je.

Nela Bijanić
foto: Printscreen Instagram / nelabijanicc_official

Inače, Nela Bijanić dugogodišnjim napornim radom stekla je hotel i četvorospratnicu koju je prepisala svom nasledniku Oliveru Mijanoviću.

- Ja sam grcala za sve to, ja sam želela da stvorim. Ekstremno sam radila, pevam od svoje petnaeste godine, ali sam bila pametna. Žao mi je što neke kolege dožive 60 ili 70 godina i nemaju svoj stan. Ja bih to ubila! Ne tražim da to bude hala, ali zaradi za sebe - objasnila je Nela.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs