"ZAŠTO VARA MUŽA S ĆELAVIM VILIJAMOM KAD JOJ MUŽ IZGLEDA OVAKO DOBRO U 63. GODINI?" Evo kome je princ navodno ukrao ženu

Mnogi su se pitali ko je muž navodne ljubavnice princa Vilijama, a kad su ga videli, zanemeli su od šoka.

Celebrities
"ZAŠTO VARA MUŽA S ĆELAVIM VILIJAMOM KAD JOJ MUŽ IZGLEDA OVAKO DOBRO U 63. GODINI?" Evo kome je princ navodno ukrao ženu
Foto: Splash News / Splash / Profimedia

Fotografija koja je prethodne nedelje prikupila najviše pregleda na društvenoj mreži X, nekadašnjem Tviteru, jeste ona na kojoj lejdi Rouz Hanburi, markiza od Čemlija, pozira u društvu svog supruga Dejvida Roksavidža, sedmog markiza od Čemlija, u njihovom raskošnom domu. Za samo četiri dana pregledana je više od 10 miliona puta, a izazvala je brojne komentare. Ovo, verovatno, nije neočekivano, s obzirom da je lepa brineta optužena da je godinama ljubavnica princa Vilijama.

"Činjenica da markiza od Čemlija vara svog muža, markiza od Čemlija sa ćelavim Vilijamom, dok njen suprug ima 63 godine i još uvek izgleda ovako... sa glavom pune kose? I pritom ima predivnu kuću??? Devojko!", glasi tvit, još jedan u nizu onih koji se oslanjaju na spekulacije o Vilijamovoj preljubi kao proverenoj istini.

"Pravi gospodin", "Mogu da zamislim kako je dobro izgledao kad je bio mlad", "Vilijam je bio lep samo u ranim 20-im, sada je užasan", "Vilijam je možda ćelav, ali je i dalje kralj", samo su neki od komentara...

Podsetimo, glasine o tome kako princ vara Kejt Midlton sa lejdi Rouz nisu nove, one datiraju još iz 2019, ali su sada uzele maha i iznedrile neverovatne teorije poput one da je Iris, najmlađa markizina ćerka, zapravo Vilijamovo dete!

Rouz Hamburi
foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ko je markiz od Čemlija, muž navodne ljubavnice princa Vilijama?

I dok su se mediji i te kako pozabavili likom i delom 40-godišnje markize, njen suprug Dejvid nije se mnogo spominjao, iako je, prilično živ i zdrav. Markiz od Čemlija je 24 godine stariji od Rouz, a par je u braku od 2009. godine i imaju troje dece. Pored pomenute 8-godišnje Iris, imaju i 14-godišnje blizance Aleksandra Hjua i Olivera Timotija.

Par je živeo u Londonu, ali su se 2009. nakon braka i rođenja blizanaca preselili u Norfolk, na porodično imanje sa raskošnim zdanjem koje je originalno sagrađeno još 1720. godine. Inače, prve komšije Čemlijevih u Norfolku upravo su princ i princeza od Velsa; tamo je smešteno njihovo seosko imanje Anmer Hol, inače omiljeno mesto supružnika za beg i odmor. Po nekim medijskim izveštajima Kejt je čak tamo provela najviše vremena tokom oporavka od operacije abdomena u januaru ove godine.

Dejvid Roksavidž
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Markiz i markiza upoznali su se 2003. na jednoj zabavi u Italiji, ali su navodno počeli da se zabavljaju tri godine kasnije. Veza je, svakako, rezultirala brakom, što i ne čudi, s obzirom da su oboje pripadnici britasnke aristokratije, a poznato je da tamošnje plemstvo voli da sklapa brakove sa pripadnicima istog ranga.

Rouz se bavila modelingom i p, a njeni roditelji radili su uobičajene poslove više klase - njena majka je modni kreator, a otac grafički dizajner. Ipak, njene veze sa kraljevskom porodicom sežu preko njene bake po majci, lejdi Elizabet Lambert, koja je bila prijateljica kraljice Elizabete II i jedna od osam deveruša na njenom venčanju sa princem Filipom.

Markiz od Čemlija je veoma blizak prijatelj kraljevske porodice, a o njihovim vezama najbolje govori činjenica da je imao zvaničan položaj velikog komornika pokojne kraljice Elizabete II. Ova funkcija, između ostalog, podrazumeva nošenje krune monarha na državnom otvaranju parlamenta, ali i dodavanje obeležja vladavine samom monarhu.

Dejvid Roksavidž
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Rouz Hanburi je po prirodi stvari nakon što se udala za markiza i sama postala značajna osoba u kraljevskim krugovima, a ona i Kejt Midlton bile su jedno vreme bliske prijateljice. No, nakon što su se 2019. pojavila spekulacije o aferi Rouz i Vilijama, one su prilično distancirale i nikada nisu obnovile svoj odnos. S druge strane, Čemlijevi su nastavili uredno da se pojavljuju na svim važnim javnim događajima vezanim za monarhiju, uključujući i sahranu Elizabete II, te krunisanje kralja Čarlsa.

I dok su se nekada glasine o Vilijamovoj i Rouzinoj vezi tek povremeno vrlo tiho i stidljivo pominjale, sada je i najmanji detalj stavljen pod lupu. Veći deo javnosti sklon je da poveruje u navode o ovoj aferi, a mnogi čak tvrde i da se Kejt povukla upravo zbog preljube svog supruga.

Inače, u memoarima princa Harija "Spare" navedeno je da su glasine o ovoj aferi potekle od kralja Čarlsa i kraljice Kamile. U prošlogodišnjoj knjizi Omida Skobija "Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy's Fight for Survival" ova afera je takođe spomenuta, premda prilično pažljivo, a jedino što je sa sigurnošću navedeno jeste da su se Vilijam i Kejt udaljili od Rouz Hanburi nakon što su se 2019. pojavile glasine o njihovoj romansi.

(Stil/ Blic Žena)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs