GDE JE NESTALA PRINCEZA I KO JE BIO ČOVEK ZA KOGA SE VERUJE DA JOJ JE LJUBAVNIK: Da li je sve teorija zavere ili istina

Šta se desilo proincezi od Velsa i zašto je nismo videli u javnosti nakon operacije, posebno upada u oči očigledan fotošop na najnovijoj fotografiji

Celebrities
GDE JE NESTALA PRINCEZA I KO JE BIO ČOVEK ZA KOGA SE VERUJE DA JOJ JE LJUBAVNIK: Da li je sve teorija zavere ili istina
Foto: I-Images / Zuma Press / Profimedia

Misterija nestanka britanske princeze tema je broj jedan u svetu, a sada se u sve to spominje i jedan muškarac za koga se spekuliše da je bio ljubavnik Kejt Midlton. Pri tome, on je navodno prethodno bio u vezi s Kejtinom rođenom sestrom, ali i sa bivšom devojkom princa Vilijama.

Teorije zavere o Kate Middleton rastu iz sata u sat, pre svega, zato što britanska kraljevska porodica ne daje konkretne i potpune informacije o tome gde je ona mesecima i šta joj se tačno dogodilo. Umesto toga, planetu je obišla vest o tome kako je nastala montirana fotografija Kejt Midlton, na kojoj ona navodno pozira s decom, a u stvari je najverovatnije reč o montaži starih fotografija.

Kejt Midlton
foto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia

I dok se nižu pitanja o tome zašto se prikriva stanje buduće britanske kraljice, u svemu se pojavila i priča o njenoj navodnoj aferi.

U senci glasina da princ Vilijam ima ljubavnicu, sada se uz Kejt provlači jedno ime – Tomas Kingston. A da sve bude intrigantnije, Tomas je nekada bio u vezi s Pipom Midlton, Kejtinom rođenom sestrom, ali ne samo s njom, već i sa bivšom devojkom princa Vilijama.

Muškarac za koga se priča da je bio ljubavnik princeze od Velsa, nedavno je tragično preminuo u 45. godini. On je bio uspešni biznismen i suprug lejdi Gabrijele, bliske rođake kralja Čarlsa i kraljice Elizabete.

Tomas Kingston
foto: Lady Gabriella Kingston/ Buckingham Palace / PA Images / Profimedia

Šira javnost za njega je saznala 25. februara kada je saopšteno da je pronađen mrtav. Imao je 45 godina. Na sahrani, na privatnoj službi među 140 ljudi, bio je i princ Vilijam.

Tomas je pronađen sa fatalnom povredom glave, a iako uzrok smrti nije odmah utvrđen, navedeno je da nije bilo sumnjivih okolnosti. Zvanično saopštenje potom je bilo – samoubistvo, a pored njegovog tela pronađen je pištolj.

Kingston je bio direktor u finansijskoj kompaniji Davenport Capital u Londonu. Njegovo kraljevsko venčanje s lejdi Gabrijelom održano je u martu 2019. i od tada je u visokim britanskim krugovima i na svečanostima koje organizuje Palata.

Tomas Kingston
foto: Alexandra Diez de Rivera/ Buckingham Palace / PA Images / Profimedia

Prethodno je Tomas diplomirao ekonomsku istoriju na Univerzitetu Bristol, pa je počeo raditi u Ministarstvu spoljnih poslova Ujedinjenog Kraljevstva. Nekoliko godina radio je u Iraku u posredovanju u sukobima i pomagao u pregovorima o oslobađanju talaca. Potom je prešao u sviet finansija.

Međutim ono što intrigira je to što je Tomas Kingston imao veoma zanimljiv ljubavni život. Pre lejdi Gabrijele povezivali su ga s Natali Hiks-Lobek, bivšom devojkom princa Vilijama, a tokom 2011. izlazio je s Pipom Midlton.

Njihova veza nije potrajala, ali ostali su prijatelji. Viđeni su zajedno na više događaja, a on i Gabrijela bili su i na Pipinom venčanju.

Kejt Midlton, Pipa Midlton
foto: Profimedia

Mnogi teoretičari zavera sada tvrde da je tajna ljubav sa Kejt možda i razlog njenog nestanka ali i tragične Tomasove smrti. Naravno, dokaza za tako nešto nema.

Gde je nestala princeza Kejt Midlton pitanje je na koje i pored izuzetnog interesovanja medija još uvek nema odgovora.

Stil/ n1info.ba

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs