OŽENJENOG FOLKERA AFERA SA 30 GODINA MLAĐOM UMALO NIJE KOŠTALA BRAKA: Ženi priređivao svašta, a ona ga i dalje trpi

Ljubavni život Mitra Mirića prepun je intriga i skandala, ali je decenijama u stabilnom braku.

Celebrities
OŽENJENOG FOLKERA AFERA SA 30 GODINA MLAĐOM UMALO NIJE KOŠTALA BRAKA: Ženi priređivao svašta, a ona ga i dalje trpi
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Karijeru Mitra Mirića, pored velikih hitova, obeležili su i veliki skandali, a dugo se pričalo i da ga je zbog istih žena izbacila iz kuće.

Naime, u domaćim medijima je 2019. osvanula vest da je navodno u vezi sa izvesnom Draganom, iako je godinama u braku sa suprugom Suzanom, što je pevač odmah demantovao.

"To ona radi da bi sebi digla cenu. Snimiš joj spot, a ona to zloupotrebi, pa slika, i tako. Idemo dalje. Nema od toga ništa! Šta će mi žena reći", govorio je Mirić, koji je više puta uhvaćen kako razmenjuje poruke sa devojkama.

Mitar Mirić
foto: Kurir / Dragan Kadić

Inače, ovo nije prvi put da je folker ostao bez krova nad glavom zbog švaleracije. Podsećanja radi, on je i pre nekoliko godina navodno morao da napusti kuću zbog privođenja devojaka u svoje "tajne" stanove u Zemunu. Kad je to saznala, Suzana mu je rekla da se iseli iz njihove kuće.

Mitar Mirić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Neću ništa da vam kažem. I da potvrdim čaršijska nagađanja i da ih demantujem, opet će svako da priča svašta. Ma šta da se dešavalo, ja svoju suprugu Suzanu obožavam i divim joj se kako izdržava sa mnom. Svaka joj čast što me trpi. Svašta sam joj u životu priređivao, bezbroj puta sam se pokajao i izvinjavao joj se, i ona je bezbroj puta prešla preko mojih ludorija. Stalno pričam kako ću se popraviti, ali šta da radim kad mi đavo ne da mira", rekao je tada Mitar.

Mitar Mirić
foto: Printscreen Facebook

Inače, Mitar Mirić je godinama u braku sa Suzanom Mirić s kojom ima jednu ćerku Sanju Mirić. Uprkos velikoj popularnosti članove njegove porodice retko kada smo imali prilike da vidimo u javnosti.

Mitar Mirić, Suzana Mirić
foto: Printscreen Facebook/ Mitar Mirić

Godinama je Mitar odolevao slavi i tome da porodicu ističe u javnosti, a oni koji ga poznaju kažu da ga je još od mladosti pratio glas velikog zavodnika.

"Svoju suprugu Suzanu obožavam i divim joj se kako izdržava sa mnom. Svaka joj čast što me trpi. Svašta sam joj u životu priređivao, bezbroj puta sam se pokajao i izvinjavao joj se, i ona je bezbroj puta prešla preko mojih ludorija. Stalno pričam kako ću se popraviti, ali šta da radim kad mi đavo ne da mira", rekao je Mitar 2011. godine za medije.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs