NAŠ PEVAČ PRVOJ ŽENI NAPRAVIO DETE, PA OŽENIO 14 GODINA MLAĐU: Ponosno varao suprugu gde stigne i ŠOKIRAO PRIZNANJEM

Ljubavni život Mileta Kitića prepun je zanimljivih detalja koji ne prestaju da intrigiraju javnost.

Celebrities
NAŠ PEVAČ PRVOJ ŽENI NAPRAVIO DETE, PA OŽENIO 14 GODINA MLAĐU: Ponosno varao suprugu gde stigne i ŠOKIRAO PRIZNANJEM
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jedan od najpoznatijih folk pevača, Mile Kitić oduvek je izazivao pažnju javnosti svojim ljubavnim životom. Danas uživa u braku sa pevačicom Martom Savić, a malo ko zna da je pre nje bio oženjen i da je sa prvom ženom dobio ćerku.

Naime, oženio je Bosiljku kada je imao 21 godinu, a primetio ju je na jednom nastupu dok je pevao na bini. Nije prošlo mnogo vremena, već su se i venčali. Sa Bosom je Mile živeo u Ilijašu.

Mile Kitić
foto: Dragana Udovičić

Dobili su jednu ćerku koja se zove Sanja. S obzirbioom da od muzike nije zarađivao više od neke prosečne plate, a troškovi života su bili veliki Mile je želeo da sredi potrebne papire za sebe, suprugu i kćerku, te da njih troje odu u Ameriku, da žive i rade. Po povratku iz vojske, tako su i uradili. I u Americu Mile se bavio pevanjem. Nastupao je u jednoj kafani dve godine. Iz Amerike su se Kitići vratili 1982. godine, kada su i Miletovi otac i majka otišli u penziju, te odlučili da se vrate u rodni kraj kako bi starost proveli na selu. Sanja je već krenula u školu, a Mile i Bosa, zaboravili su na Ameriku. Mile je opet svirao sa svojim bendom 1983. godine. Brak sa Bosiljkom nije opstao i par se razveo iste te godine.

Mile je jednom priliko otvoreno pričao o sojoj ćerki iz prvog braka i otkrio u kakvim su odnosima.

Mile Kitić
foto: Antonio Ahel/ATA

- Oženio sam se mlad, imam ćerku iz prvog braka. To nikada nisam hteo da sakrijem. U Beogradu je upisala tekstilni dizajn. Ja sam se razveo od žene, ali nju nikada nisam hteo da krijem. Viđamo se, u kontaktu smo. Ona ima dvoje dece. Elena nju poznaje, ne druže se mnogo, ali se poštuju - rekao je on.

Susret sa Martom Savić

Mile i Marta upoznali su se na jednom nastupu u Nemačkoj, te su se ubrzo i zaljubili. Kada se par venčao, Marta je već bila trudna, a prijatelji su ga zezali kako je oženio ženu zbog papira, jer je ona u to vreme imala nemačko državljanstvo.

Mile Kitić
foto: ATA Images

- Marta se malo otela u zadnje vreme! Kad sam je upoznao bila je tiha, mirna, povučena, odmerena… Imala je 21 godinu, a ja sam, inače, 14 godina stariji od nje. Imao sam ja jedan brak pre nje. Marta me je osvojila jer je lepo pričala, inteligentna je, svideo mi se njen način razmišljanja - kazao je Mile, ističući da je Marta tada bila samo jedna u nizu od lepih žena koje je upoznao, te da se ljubav dogodila tek kasnije.

- Nisam se zaljubio na prvi pogled u nju jer sam ja tutnjao na sve strane, bilo je žena koliko hoćeš! Ona je živela u Nemačkoj, a ja sam tamo odlazio da pevam, pa smo se viđali. Posle je ona počela da dolazi u Srbiju, pa sam je odveo u Južni vetar, gde je snimila pesme - ispričao je svojevremeno Mile.

Mile Kitić
foto: Printscreen Instagram milekiticofficial, Printscreen Instagram faceclubofficial

Inače, Marta je 14 godina mlađa od Mileta, a zanimljivo je da je pevač priznao da ju je varao, kao i da ima ljubavnice širom sveta.

- Ne postoji grad gde nisam imao devojku, imao sam jednom deset odjednom. Nikada nisam plakao zbog nekog, bio sam mlad. Mlad sam se i oženio, i kada sam se oženio imao sam ljubavnicu, imam i dan danas. Pored Marte imam. Skoro sve moje kolege imaju paralelne veze, trenutne 'izlete'. Jedno osamdeset odsto. Ne mogu da ih imenujem. Odu na turneju i sretnu neku i eto. Vide lepu ženu, pa što ne bi. Te žene su 'usputne stanice' - rekao je on.

Mile Kitić
foto: Kurir/ Nebojša Mandić

- Nikada mi nije postavljala pitanja u vezi s tim. Pa nije luda da me to pita, a u suštini zna sve. Pametna je ona žena, sve kapira. Marta zna da je u pravom smislu ona jedina za mene, a sve ostalo je samo deo posla.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs