NAŠ NAJLEPŠI GLUMAC SE SA KOLEGOM LJUBIO ISPOD TUŠA, A DEVOJKE SU LUDELE ZA NJIM: Bio navučen na alkohol pa okrenuo list

Zanimljivi detalji iz života Slavena Došla mnoge su iznenadili, a on danas važi za najlepšeg glumca.

Celebrities
NAŠ NAJLEPŠI GLUMAC SE SA KOLEGOM LJUBIO ISPOD TUŠA, A DEVOJKE SU LUDELE ZA NJIM: Bio navučen na alkohol pa okrenuo list
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni glumac Slaven Došlo deo je voditeljskog dvojca na ovodišnjem takmičenju "Pesma za "Evroviziju". Slaven je jedan od najzgodnijih glumaca, za kojim devojke lude, a veliku pažnju privukao je ulogom u filmu "Pored mene".

Nakon toga njegova glumačka karijera krenula je uzlaznom putanjom, i te godine je postao miljenik publike. Glumac nije krio da se borio sa porocima, kao i da je uspeo da ih pobedi.

Slaven Došlo
foto: Antonio Ahel/ATA

- Ta 2015. godina je za mene bila mnogo intenzivna. Tada se upravo i dešavalo sve to što kažeš da glumci pribegavaju alkoholu. Kod nas je to sve normalno. Popiješ pet rakija čim sedneš negde, tako sam i ja isto. Ne mogu reći da mi nije bilo zabavno u tom trenutku. Posle sam nekako preformulisao sve te stvari. Dosta sam ja lutao u svemu tome, šta bih ja, kako bih ja? Kako ja uopšte želim da živim? Prvo nisam bio ni svestan određenih stvari, a većina tih priča u suštini nije baš ni za prepričavanje iako su dosta duhovite. To su bili ti festivali, ideš s mesta na mesto, upoznaješ razne ljude pa imaš neku slobodu koja ti nekako daje podršku da možeš da radiš šta hoćeš...

- Svi smo prošli te neke periode. U jednom trenutku moraš da se sabereš, pa da kažeš sebi: "Ajde okej, šta te zanima zapravo?" Nije život samo provod. Glumac Vil Smit je baš pričao o tome da svi misle da je sreća uživanje. Znaš, kao što više uživanja u svemu, ali sreća je zapravo mir.

Scena koja ga je vinula u zvezde

Scena iz filma "Pored mene" koju su snimili Slaven i Nikola Glišić važi za jednu od najikoničnijih gej scena u srpskoj kinematografiji. O njoj se naveliko pričalo 2015. godine kada je film emitovan na Javnom servisu, a završila je i u gej sekciji na sajtu "Porn Hub". Međutim, ovo nije jedina Slavenova takva scena.

Slaven Došlo
foto: Printscreen Youtube/ RTS

Snimak na kom se glumci Nikola Rakočević i Slaven Došlo ljube prošao je gotovo neopaženo u odnosu na vrelu scenu ispod tuša koju smo pomenuli iznad. Reč je o nekolicini scena iz filma „Kelti“, snimljenog pod rediteljskom palicom Milice Tomović, publici poznatoj po ostvarenjima kao što su "Jutro će promeniti sve" i "Blok 27".

Slaven Došlo je zbog ovih uloga proglašen "gej ikonom", a više puta je branio LGBTQ+ populaciju.

- Ne bih imao nikakav problem da mi sin bude gej - rekao je Došlo jednom prilikom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs