DOK SU IZA NJEGOVIH LEĐA PRIČALI DA VOLI MUŠKARCE, ON SMUVAO 19 GODINA MLAĐU: Ivaninoj lepoti nije mogao da odoli

Za pevača važi da krije privatni život kao zmija noge

Celebrities
13:43h Autor:
DOK SU IZA NJEGOVIH LEĐA PRIČALI DA VOLI MUŠKARCE, ON SMUVAO 19 GODINA MLAĐU: Ivaninoj lepoti nije mogao da odoli
Foto: preentscreen/Youtube

Nedeljko Bajić Baja oduvek važi za pevača koji uspešno krije svoj privatni život od javnosti, te je i njegova ženidba, ali i razvod za javnost dugo bila tajna.

Naime, bivša žena Nedeljka Bajića Baje, baš kao i on, želela je da svoj život živi daleko od radoznalih pogleda, u čemu je i uspela.

Nedeljko Bajić Baja
foto: Printscreen Youtube / Official Channel Nedeljko Bajić Baja

Ipak, poznato je da je Baja bio u braku sa 19 godina mlađom Ivanom, koja je bila zvezda njegovog spota "Mokra do kože".

Godine 2018. par je stavio tačku na svoj brak, a bivša žena Nedeljka Bajića Baje podarila je pevaču dvoje dece, sina Marka i ćerku Milicu.

Ivana Bajić
foto: Prinscreen youtube / Official Channel Nedeljko Bajić Baja

Podsetimo, 2013. godine u javnost su isplivale informacije da je Baja u srećnoj vezi sa Ivanom koju je upoznao na snimanju spota za pesmu "Mokra do kože".

Nedeljko se posle nekoliko meseci zabavljanja tada venčao sa 19 godina mlađom devojkom, dobili su sina Marka i ćerku Milicu i živeli su skladno sve do pre četiri godine, kada su počele nevolje koje su se okončale razlazom.

Privatni život

Nedeljko Bajić Baja je rođen 1968. godine u Šipovu. Od devedestih godina živeo je u Zrenjaninu i Novom Sadu.

Prema pisanju medija trenutno boravi na relaciji Novi Sad – Beograd – Beč. Iako je na domaćoj estradi prisutan više od 25 godina, jedan je od retkih pevača koji je uspeo da svoj privatni život sačuva od „znatiželjnih pogleda“ tabloidnih reportera. Na samom početku njegove karijere, pored pesama, pažnju je plenio i njegov neobičan stil oblačenja.

Naime, Baja je oduvek bio ljubitelj odela, samo što su jedan deo njegove karijere obeležila odela jakih boja, koja su mnogima predstavljala razlog da ga okarakterišu kao „ljubitelja istog pola“.

Pevač, s druge strane, nikada nije mnogo pažnje posvećivao takvim napisima. Ali je jednom prilikom to demantovao.

Baja veoma retko je komentariše bilo šta što objave srpski mediji. Mnogima je ostao u sećanju njegov džentlmenski odgovor na opasku kolege Ace Lukasa koji se nije libio da u negativnom kontekstu prokomentariše muziku Nedeljka Bajića Baje. U želji da „isprovociraju“ Bajinu reakciju novinari su tražili da kaže šta misli o tome, a on im je odgovorio da poštuje i voli Lukasove pesme.

Ovo je ujedno bio jedini slučaj kada se našao u prilici da odgovara na takvu vrstu komentara, jer je postao prepoznatljiv po tome što je sa svakim svojim kolegom i svakom medijskom kućom u korektnim odnosima.

U poslednje vreme je veoma retko zastupljen u medijima, ali čini se da to ne utiče mnogo na razvoj njegove karijere i slušanost pesama koje objavljuje. Jednom prilikom je u emisiji „AmiDži Šou“ („AmiG show“) izjavio da su ga kroz čitavu karijeru pratili brojni tračevi, među kojima je i onaj da krije sina. Pevač je tom prilikom rekao da nema razloga da krije svoju porodicu, i da je tada bio u srećnoj vezi sa Ivanom koju je upoznao tokom snimanja spota za pesmu „Mokra do kože“, te da imaju sina Marka.

Marko je rođen 2013. godine, a dve godine kasnije Ivana i Nedeljko su dobili ćerku Milicu. Neretko je isticao da nema potrebu da se bavi privatnim životom drugih ljudi, te da je najmanje što zaslužuje od svojih kolega i novinara da mu vrate „istom merom“.

U retkim intervjuuima govori o svojim pesmama, nastupima, turnejama, te dobrim saradnicima kojima je veoma zahvalan.

Kurir.rs/ Story / Biografija.org

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs