U ISTO VREME JE UPOZNAO I SVOG IDOLA I ŽENU SVOG ŽIVOTA, A DA TOGA NIJE BIO NI SVESTAN: Neverovatna priča ovog fudbalera

Puno puta smo bili svedoci neverovatnog spleta okolnosti koji dovede do isto takvog ishoda, da život piše romane još jednom je dokazao engleski golgeter Hari Kejn

Celebrities
U ISTO VREME JE UPOZNAO I SVOG IDOLA I ŽENU SVOG ŽIVOTA, A DA TOGA NIJE BIO NI SVESTAN: Neverovatna priča ovog fudbalera
Foto: Victoria Jones / AFP / Profimedia

Nekadašnji 11-godišnji dečak Hari Kejn upoznao je svog, a i heroja čitave engleske Dejvida Bekama. U tom trenutku kraj njega je bila drugarica, takođe učenica na istoj akademiji koja će neverovatno, postati njegova verenica godinama kasnije.

Napadač nekada Totenhema,a kasnije Baern Minhena koji sada ima 30 godina, krenuće Beksovim stopama i voditi Englesku na Svetskom prvenstvu.

Međutim te 2005. godine Hari Kejn upoznaje Dejvida Bekama na Akademiji Dejvida Bekama i dok zajedno sa školskom drugaricom pozira na fotografiji sa čuvenim fudbalerom, može se videti da blista. Da li je to zbog Bekama ili devojčice sa njegove druge strane nije sigurno.

Hari Kejn
foto: Victoria Jones / AFP / Profimedia

Nekih 13 godina nakon što je ova fotografija usnimljena, mladi fudbaler krenuće Stopama Dejvida Bekama i predvodiće nacionalni tim Velike Britanije na Svetskom prvenstvu, a mlada učenica će postati njegova verenica i majka njegove dece.

Kejn i Kejt Gudlend prisustvovali su otvaranju Akademije Dejvid Bekam u Londonu 2005. godine. Oboje su pohađali školu fondacije Čingford, istu školu koju je i Bekam pohađao kao mladić.

Dok su bili samo drugari u školi, njihovo prijateljstvo je preraslo u vezu, što je Kejn javno potvrdio 2015.godine

Hari Kejn
foto: Victoria Jones / AFP / Profimedia

Par je dočekao ćerku Ajvi u januaru 2017., a Hari je verio Kejt u junu iste godine. Ponosni roditelji su dočekali drugo dete već sledeće godine.

Hari Kejn
foto: Victoria Jones / AFP / Profimedia

Mark Leadon, pomoćnik direktora u školi i bivši šef fizičkog vaspitanja, ranije je ispričao kako je Kejn pokazao volju i mentalitet koja ga je odvela na vrh engleske igre, baš kao i Bekama.

Škola je puna uramljenih dresova i suvenira od Bekama, Kejna i Dvajta Gejla iz Kristal Palasa, još jednog bivšeg učenika.

"Hari je uvek bio posvećen i vođen da uspe. Kada je igrao za školu, dao je sve. Postigao je mnogo golova i imali smo veoma uspešan tim, bio je izvanredan", rekao je on za Dejli mejl još 2015. godine.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs