TAJNI ŽIVOT EME STOUN: Nema društvene mreže, muža retko pokazuje, o detetu ne priča, a EVO I ZAŠTO

Život holivudske glumice poprilično je privatan i tajanstven.

Lifestyle
TAJNI ŽIVOT EME STOUN: Nema društvene mreže, muža retko pokazuje, o detetu ne priča, a EVO I ZAŠTO
Foto: Valerie Macon / AFP / Profimedia

Glumica Ema Stoun, dobila je svoj drugi Oskar za glavnu žensku ulogu u filmu "Jadna stvorenja" u kom je tumačila lik Bele Bakster.

Preplavljena emocijama, Stoun je suzdržavala suze i nekoliko puta je pokušala da se pribere tokom svog govora.

Stoun je istakla da je njen drugi Oskar za najbolju glumicu rezultat rada celog tima filma i zahvalila se njegovom reditelju Jorgosu Lantimosu. Ove godine je osvojila slične kategorije na nagradama Zlatni globus i BAFTA.

Ema Stoun
foto: Billy Bennight / Zuma Press / Profimedia

U čast njenog dostignuća, prenosimo vam delić života slavne glumice, ovenčane sa sada već dve statue Oskara.

Ema Stoun je prilično privatna osoba kada je u pitanju njen lični život. Ona nema društvene mreže, vrlo retko se pojavljuje u javnosti sa suprugom Dejvom Mekarijem i nikada nije podelila nijednu fotografiju svoje dvogodišnje ćerke Luiz. Ipak, fanovi znaju dosta stvari o istoriji zabavljanja glumice pre nego što je ušla u brak sa Mekarijem, koji je pisac i producent.

Možda je Emina najzanimljivija romansa bila sa njenim kolegom iz filma ,,Čudesni Spajdermen", Endruom Garfildom. Garfild je glumio Pitera Parkera u dva filma o čuvenom superheroju, dok je Stoun igrala Piterovu devojku Gven Stejsi. Prvi put su se sreli na snimanju 2010. godine, a uočeni su krajem 2011.

Na kraju su se rastali 2015. godine, iako se čini da su i dalje prijatelji. Godine 2017. Garfild je rekao za podkast „Little Gold Men" časopisa ,,Vaniti Fer": „Toliko nam je stalo jedno do drugo i to je dato, to je neka vrsta ove bezuslovne stvari. Toliko je ljubavi između nas i toliko poštovanja. Ja sam njen najveći fan."

Ema Stoun
foto: MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pre Garfilda, Ema Stoun bila je u vezi sa pevačem Tedijem Gajgerom, sa kojim je raskinula 2009.godine, i sa Kiranom Kalkinom, mlađim bratom Mekolijem Kalkinom, zvezdom filmova ,,Sam u kući". Par se rastao 2011.godine.

Rodom iz Arizone, glumica je otkrila za magazin ,,Intevju", da je nakon prvog raskida sa 14 godina „puzala po podu" i seća se da je „povraćala". Ona je nastavila: „Nikada nisam osetila nešto slično. Kao da vas je neko ubio i morate to da proživite i gledate kako se to dešava… Bilo je užasno", priseća se ona.

U 2012. godini, holivudska zvezda je otkrila da uči više o sebi i vezama u kojima želi da bude. „Smatram da me u životu privlače ljudi, romantično ili ne, koji imaju čemu da me nauče. Privlače me ljudi od kojih osećam da mogu da učim. Mene zapravo ne privlače toksični ljudi... Ali postoji neki osećaj da me je promenila svaka osoba za koju mislim da me privlači“, rekla je tada, prenosi ,,Jour Tango".

Danas je to iza nje, jer je ona u srećnom braku sa svojim suprugom, piscem i producentom Dejvom Mekarijem.

Ema Stoun i njen muž, Dejv Mekari, navodno su se prvi put sreli u decembru 2016. kada se glumica vratila da vodi komični šou ,,Saturday Night Live". Bivši pisac SNL-a, Mekari je napisao skeč u kojem je Stoun igrala glavnu ulogu. Tu su se strasti stvorile kada su se sreli, i od tada su nerazdvojni, tvrdili su neimenovani izvori bliski paru.

Ema Stoun
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

U januaru 2019. Stoun i Mekari izašli su na javni sastanak kada su zajedno prisustvovali utakmici Los Anđeles Klipersa. Tokom narednih nekoliko meseci, prisustvovali su dodeli SAG nagrada i Oskara 2019; gde je Stoun bila nominovana za najbolju sporednu ulogu. Do aprila 2019; glumica je fotografisana kako nosi nešto što je izgledalo kao dijamantski prsten, ali još ništa nije bilo zvanično. Konačno, par je potvrdio veridbu u decembru 2019.

Mekari je podelio (sada izbrisanu) fotografiju na Instagramu najavljujući svoje planove za venčanje. Na fotografiji su on i Stoun nasmejani dok ona drži svoj verenički prsten od bisera, dizajniran od strane draguljara Jošinobu Kataoke, okrenut ka kameri. Nažalost, zbog pandemije kovida-19, ,,Pejdž Siks" je izvestio da je par odložio venčanje u martu 2020.

U septembru 2020. izvor je za ,,Pipl" potvrdio da su se Mekari i Stoun tajno venčali. Stoun i Mekari su uslikani kako šetaju Los Anđelesom, noseći odgovarajuće zlatne narukvice. Činilo se takođe da glumica nosi venčani prsten tokom video intervjua sa Ris Viterspun u maju 2020.

Ema Stoun
foto: Michael Simon / Shutterstock Editorial / Profimedia

Godinu dana kasnije, par je dočekao svoju ćerku, Luiz Džin, u martu 2021. Prema ,,Vaniti Feru", Stounina ćerka je dobila ime po svojoj baki, Džin Luiz. Stoun i njena majka, Krista Stoun, takođe navodno dele ime Džin.

„To je veoma, veoma uzbudljivo“, rekla je Stoun o tome da je postala majka po prvi put tokom video intervjua za promociju svog filma ,,Kruela" iz 2021.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs