ŽENIO BI SE U 71. GODINI: U bivšoj Jugi su devojke ludele za njim, a on dobio dete sa 30 godina mlađom pa se razveo

Najveći šmeker bivše Juge otkrio da veruje u ljubav i da bi se ženio u poznim godinama

Celebrities
ŽENIO BI SE U 71. GODINI: U bivšoj Jugi su devojke ludele za njim, a on dobio dete sa 30 godina mlađom pa se razveo
Foto: Printscreen Youtube / dejan markes

Vlado Kalember bio je i ostao simbol Jugoslavije, budući da je u bivšoj državi važio za najvećeg zavodnika na muzičkoj sceni, a žene su prosto obožavale kako da ga slušaju, tako i da ga gledaju. Bio je frontmen čuvenih "Srebrnih krila", snimio duete s najvećih zvezdama, a osmehom razoružavao sve i danas se bavi muzikom, a svoj stil nije menjao.

Karijeru je započeo sedamdesetih godina prošlog veka, dok je vrhunac slave dostigao desetak godina kasnije. Važio je za jednog od najlepših muškaraca na ovim prostorima, a ukoliko i danas pogledate njegov osmeh shvatićete zašto je to tako.

Grupu "Srebrna krila" osnovao je 1978. godine, njihove pesme su i dan danas slušane i veliki su hitovi. Neke od najpoznatijih koje je otpevao Vlado Kalember su: "Vino na usnama", "Ana", "Zakuni se ljubavi", "Prva noć sa njom", "Ja nisam kockar", Otkad si otišla"... Pevao je i s Lepom Brenom u pesmi "Jugoslovenka".

Vlado Kalember
foto: printscreen Youtube / Vlado Kalember & Ana Rucner - Ljubio bih, nemam koga

Bio je oženjen lepom violončelistkinjom, 30 godina mlađom od sebe, Anom Rucner. U osmogodišnjem braku su dobili sina, a nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima, te se često viđaju.

Na pitanje da li će dati šansu novoj ljubavi jer nakon razvoda živ sam, rekao je: "Kako ne? Planiram da se ženim još barem nekoliko puta. Imam samo 71 godinu".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs