ĆERKA MEGAZVEZDE KUĆU NE NAPUŠTA BEZ PSA ZBOG OPASNOG PROGONITELJA: Džeparac joj je 8 miliona dolara, a peva zbog zabave

Paris Džekson, ćerka Majkl Džeksona bavi se muzikom zbog čiste ljubavi, koju je očigledno nasledila od oca, novac joj ništa ne znači, a sve bi dala samo da se reši uhode koja je prati već 4 godine

Celebrities
ĆERKA MEGAZVEZDE KUĆU NE NAPUŠTA BEZ PSA ZBOG OPASNOG PROGONITELJA: Džeparac joj je 8 miliona dolara, a peva zbog zabave
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mlada pevačica Paris Džekson, ćerka čuvenog „Kralja popa” Majkla Džeksona izjavil je kako peva, ali ne za novac, jer joj on ne treba, ona svake godine redovno dobija 8 miliona dolara džeparca od svog pokojnog oca. Naslednica legendarne muzičke zvezde potvrdila je da joj je više stalo do kvaliteta nego do prihoda muzičkih proizvoda koje izdaje.

Iako se u vreme kada je muzička legenda Majkl Džekson preminuo, govorilo da je bio u velikim dugovima, nakon njegove smrti, njegova porodica i dalje redovno prikupljala tantijeme od muzičkih proizvoda koje je njen otac pustio na tržište tokom svog života.

Paris Džekson
foto: Profimedia

Procenjuje se da su Džeksonovi zaradili više od 700 miliona dolara u muzičkim honorarima otkako je Majkl preminuo 2009. godine. Trenutno se ukupno bogatstvo izgrađeno od imena i karijere pevača procenjuje na oko 1,8 milijardi dolara.

Od smrti Majkla Džeksona, svako od njegove dece redovno dobija 8 miliona dolara godišnje od njegovog bogatstva. Troje potomaka pevača će nasleđivati sve veće bogatstvo, bez obzira na smrt njihov oca pre toliko godina.

Stoga, Paris Džekson potvrđuje da joj problemi s novcem nikada nisu bili na teretu. U svom poslu i životu, Paris procenjuje svoj nivo uspeha na osnovu toga šta oseća prema sebi i onome što radi.

Paris Džekson
foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Svaki put kada mogu da nastupam kontinuirano i da i dalje održavam stabilan učinak, osećam se ponosno na sebe. Svaki put kada komponujem pesmu koju samouvereno šaljem javnosti, osećam se ponosno. Ne brinem o prihodima, jer ne pevam za novac“, rekla je ona.

Pevačica je morala da poboljša kvalitet bezbednosti u svom domu, kao i da proračuna planove za bolju zaštitu nakon što ju je nepoznata osoba neprekidno proganjala kontinuirano 4 pune godine.

Početkom septembra, Paris je zvanično podnela peticiju sudu u nadi da će joj biti izdata zabrana kontakta kako bi zaštitila svoju bezbednost od upornog progonitelja. Paris je ovaj potez napravila nakon što se uhoda popela preko njene ograde i prišao prozoru, te posmatrao unutrašnjost kuće.

Paris Džekson
foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Paris Džekson je rekla da se zbog ovog incidenta osećala prestravljeno svaki put kada je morala da ostane sama kod kuće. Ovaj čovek je počeo da šalje poruke Paris u decembru 2019. preko društvenih mreža. Od tada je nastavio da je vreba i traži bilo kakav kontakt sa njom.

Ona nije imala nikakvu vezu sa ovim čovekom, ali je trpela uhođenje nekoliko godina. Jednom prilikom manijak je čak bio i uhapšen kada je pokušao da upadne u Parisinu kuću. Njegovi sve smeliji potezi naveli su Džeksonovu da veruje da bi se mogli dogoditi još strašniji scenariji. Toliko je bila uplašena da je čak povela svog psa na crveni tepih jednog nedavnog događaja.

Podnela prijavu sudu u nadi da će sud doneti zvaničnu odluku kojom će ovom čoveku zabraniti da kontaktira sa njom u bilo kom obliku. Istovremeno, Paris se takođe nada da će sud izdati nalog kojim će od njega zahtevati da se drži podalje od nje, njenog doma, njenog automobila i da je se kloni gde god je ugleda.

Paris Džekson, Majkl Džekson, Princ Džekson, Blenket Džekson, Debi Rouv
foto: Profimedia

U svojim interakcijama sa Paris na društvenim mrežama, ovaj čovek je uvek govorio da je ona njegova srodna duša. Takođe je potvrdio da će ovoj priči morati da dođe kraj, ili će je imati ili će sve stati sa... udarcem.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs