NE ŽELI DA JE POVEZUJU SA OCEM: Ćerka bivšeg predsednika Amerike odbacila njegovo prezime, nećete verovati čime se bavi

Od Malije Obame do Malije En. Od predsednikove ćerke do holivudskog scenariste i reditelja. Svet čeka da dođu njeni novi filmovi, dok ona pronalazi svoj glas u filmskoj industriji

Celebrities
NE ŽELI DA JE POVEZUJU SA OCEM: Ćerka bivšeg predsednika Amerike odbacila njegovo prezime, nećete verovati čime se bavi
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Malia Obama, 25-ogodišnja ćerka bivšeg pretsednika Amerike, odbacila je porodično prezime nakon što je započela svoju filmsku karijeru. Naslednica Baraka i Mišel Obame, nedavno je predstavila svoj rediteljski debi, „Srce“, na filmskom festivalu u Sandensu, koji je potpisala imenom Malia En.

Malia En Obama je rođena 4. jula 1998. godine, sa svojim srednjim imenom u čast Barakove majke, koja je preminula 1995. od raka jajnika u 52. godini. Nakon što je odrasla kao predsednikova ćerka i diplomirala na Harvardu, Malija je odlučila da se nastavi karijeru scenariste.

Mišel Obama, Saša Obama, Barak Obama, Malija Obama
foto: AP / Jacquelyn Martin

U svom poslednjem filmu, „Srce“, na kome je radila kao rediteljka i scenarista, izabrala je da nosi svoje umetničko ime, Malia En.

Malijino putovanje u filmsku industriju počelo je njenom ulogom u scenarističkom timu za seriju "Svarm", koja je premijerno prikazana na Amazon Prime 2021. Sa Bili Ajliš i Rori Kalkinom među glumcima, "Svarm" je označio početak njene karijere koja obećava.

„Ona je neverovatna spisateljica“, rekla je ko-kreator „Roja“ Dženin Nejbers o Maliji. "Donela je mnogo toga... Ona je zaista, zaista posvećena svom zanatu."

Barak Obama, Malija Obama
foto: AP / Evan Vucci

Uprkos njenoj slavnoj porodici, jedan od izvršnih producenata "Roja", Stiven Glover, insistirao je da se prema Maliji ponašaju kao prema svakom drugom članu kreativnog tima. „Ne možemo joj gledati kroz prste samo zato što je ćerka bivšeg predsednika“, rekao je on. "Ne, ona je veoma prizemna i kul. Dakle, to uopšte nije problem."

Njeni roditelji ne mogu da sakriju koliko su ponosni na Maliju. Za njen poslednji rođendan objavili su slatke poruke kojima su podržale svoju ćerku.

„Srećan rođendan ovoj talentovanoj, urnebesnoj i lepoj mladoj ženi“, napisao je Barak na svom Instagramu. „Malija, nadam se da će ti 25 doneti sve što tražiš i više.“ Njegova supruga Mišel pridružila se čestitkama, objavivši: „Srećan rođendan, Malia! Osećam se tako srećnom što sam tvoja mama i što mogu da gledam kako postaješ divna mlada žena kakva si danas. Mnogo te volim!”

Malija Obama
foto: Robin Marshall for / Shutterstock Editorial / Profimedia

Malia Obama, privukla je ogromnu pažnju svojim prvim debijem na crvenom tepihu na Sandensu, dajući prepoznatljivu izjavu u svetu mode i filma.

Odevena u dugački, preveliki sivi kaput uparen sa ležernom plavom košuljom na pruge, odisala je opuštenom, ali modernom atmosferom. Njena odeća, upotpunjena tamnim čizmama do kolena, bila je spoj udobnosti i elegancije. Međutim pojava ove mlade žene izazvala je burne reakcije na internetu. Dok su mnogi slavili Malijin jedinstveni stil, govoreći „volim njen stil“ i hvaleći njen „otmenski izgled“, drugi su je najoštrije kritikovali, te poručili da joj je „potreban konsultant za garderobu“.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs