BIVŠI JE SILOVAO SA 6 DRUGARA, A MUŽ NAJSTRAŠNIJE ZLOSTAVLJAO: Spavala sa stotinu muškaraca, a odlepila za PENZIONEROM

Ljubavni skandali Pamele Anderson samo su se nizali, uprkos tome što je mogla da bira s kim će da bude.

Celebrities
BIVŠI JE SILOVAO SA 6 DRUGARA, A MUŽ NAJSTRAŠNIJE ZLOSTAVLJAO: Spavala sa stotinu muškaraca, a odlepila za PENZIONEROM
Foto: Profimedia

Jedna od najvatrenijih plavuša na svetu, Pamela Anderson mogla je da ima muškarca kojeg poželi. Međutim, čini se da njen izbor nije bio baš najbolji, budući da je od bivšeg muža pretrpela pakao.

Iako se čini da Pamela Anderson, nažalost, nikada nije imala mnogo sreće u ljubavi, njena veza sa bubnjarom Tomijem Lijem — koja je trajala 15 godina — bila je posebno zabrinjavajuća. U februaru 1995., par je rekao "Da". Samo 96 sati nakon što je otišla na njihov prvi sastanak (Pamela je nosila beli bikini na ceremoniji na plaži), a ono što je usledilo bio je jedan od najzanimljivijih i najdramatičnijih sindikata u Holivudu.

Pamela Anderson
foto: Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia

U junu 1996., par je dobio svoje prvo dete, Brendona, ali je tog novembra podneo zahtev za razvod. Međutim, nisu nazvali prekid, već su dočekali svog drugog sina, Dilana, u decembru 1997. U 1998. Anderson je ponovo podnela zahtev za razvod, ovog puta stvarno, navodeći fizički sukob sa Lijem za koji ju je tada optužila. -muž koji je šutnuo i ugrozio njihovu decu. Li se zapravo nije osporio za krivično delo supružnika i proveo je četiri meseca u zatvoru, ali njihovo putovanje kao para nije završeno. Glumica i muzičar nastavili su da se ponovo spajaju i raskidaju sve do 2010.

Godine 2018. i Anderson i Li su se ponovo ogorčeno posvađali nakon što je optužio sina Brendona da ga je onesvestio. Na svom blogu, plavokosa bomba je napisala: "[Tomijevi] postupci su očajni i ponižavajući. On je katastrofa koja se otela kontroli. I ne ponaša se kao otac. Ali ovo nije ništa novo."

Pamela Anderson
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Godine 2001. Anderson je podnela zahtev za isključivo starateljstvo nad njom i dvojicom sinova Tomija Lija, rekavši sudnici u Los Anđelesu.

"Moja deca nisu bezbedna sa Tomijem Lijem". Navodeći i fizičko i psihičko zlostavljanje, Anderson je ispričala koliko je navodno patila sa Lijem, podelivši svađu iz 1998. godine koja je rezultirala njenom podnošenjem zahteva za razvod kao dokaz o njegovim eksplozivnim ponašanjima. "Držala sam Dilana u naručju dok sam ga dojila, kada me je Tomi fizički napao potpuno ne mareći za moju bezbednost i, što je još važnije, bezbednost naše dece", rekla je ona. "Tomi me je nekoliko puta žestoko udario u leđa i u zadnjicu. Bio je potpuno van kontrole."

Pamela Anderson
foto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Dok su Pamela Anderson i Tomi Li bili upleteni u svoju gorku bitku za starateljstvo, manekenka je u izjavi objavila da se suočava sa još većim teškoćama u svom životu, pošto joj je dijagnostikovan hepatitis C (preko Entertainment Veekli-a). Prema Centrima za kontrolu i prevenciju bolesti, hepatitis C je "ozbiljna bolest [jetre] koja može dovesti do dugotrajnih zdravstvenih problema, čak i smrti". Ne postoji vakcina za hepatitis C i, kako je Anderson tada otkrila, ona se zarazila virusom kada je delila iglu za tetoviranje sa Lijem - za koga je tvrdila da joj nikada nije rekao da je bolestan. "Tomi ima bolest i nikada mi je nije otkrio tokom našeg braka", rekla je ona.

Pre nego što se par konačno razišao, bili su u centru skandala kada je njihov sef, koji je sadržao skoro sat vremena dug porno snimak njih dvoje, ukrala bivša radnica. Anderson i Li pokušali su da spreče njegovo objavljivanje, a glumica je tužila kompaniju za distribuciju video zapisa. Kaseta je, međutim, na kraju puštena na internet.

Pamela Anderson i Tomi Li
foto: Profimedia

"Nikada to nisam videla. Nisam zaradila ni jedan dolar. To je bila ukradena imovina. Dogovorili smo se da zaustavimo sve smicalice " rekla je ona u emisiji Gledajte šta se dešava uživo!

"Bila sam u sedmom mesecu trudnoće sa Dilanom i mislila sam da stres utiče na trudnoću i rekla: "Neću više na sud. Više me ne smenjuju ovi napaljeni, čudni advokati. Ne želim više da pričam o svojoj vagini ili javnom seksu" - bilo šta.

Pamela Anderson i Tomi Li
foto: Profimedia

Preživela silovanje i zlostavljanje

Tokom odsrastanja je proživela pravi pakao, a to je javnosti otkrila tek 2014. godine. Naime, ona je priznala da je bila žrtva zlostavljanja.

Objasnila je kako ju je dadilja seksualno napastvovala sve od njene šeste do desete godine. Posle toga je izjavila kako ju je sa dvanaest godina silovao muškarac od 25, te dodaje da je taj ciklus zlostavljanja nastavljen i kada je imala 14 godina, kada ju je silovao dečko zajedno sa njegovih šest drugara.

"Moj tadašnji dečko je mislio da bi bilo zanimljivo me siluje sa šest prijatelja. Nisam želela da živim, htela sam da nestanem sa lica zemlje", rekla glumica.

Pamela Anderson i Tomi Li
foto: Profimedia

Penzioner joj ostao zauvek u sećanju

Međutim, pored svih velikih ljubavi, zauvek joj je u sećanju ostao baš taj vremešni Argentinac koji je imao čak 80 godina.

- Vodio me je, korak po korak i na kraju smo otplesali u noć - piše Pamela.

1 / 12 Foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Imao je samopouzdanje koje ne mogu da zaboravim. Od njegovih nežnih dodira sam ostala bez daha. Nikada ranije nisam osetila nešto slično.

- Muškarci su moja slaba tačka i probala sam svakakve. Ali ovo je bilo najsenzualniji doživljaj u mom životu - priznaje Pamela.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs