OTAC MU UMIRE, A ON SE ZABAVLJA: Princ Hari na dodeli nagrada nakon što je posetio BOLESNOG tatu, HAOS se nastavlja

Princ Hari se iznenada pojavio u Las Vegasu nakon posete svog oca, bolesnog kralja Čarlsa Trećeg.

Celebrities
14:45h
OTAC MU UMIRE, A ON SE ZABAVLJA: Princ Hari na dodeli nagrada nakon što je posetio BOLESNOG tatu, HAOS se nastavlja
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Princ Hari se neočekivano zaustavio na ceremoniji odlikovanja NFL-a 2024. u Las Vegasu u sredu uveče da uruči nagradu, samo dan nakon što je posetio svog oca, kralja Čarlsa Trećeg, koji boluje od raka.

Obožavaoci NFL-a bili su šokirani kada je izlazio na scenu da uruči nagradu Volter Pejton za čoveka godine, fudbaleru Pitsburg Stilersa Kameronu Hejvordu.

Dok je talentovani igrač izlazio na scenu, bio je zatečen prisustvom princa Harija i u šali rekao ,,Čoveče, princ j***ni Hari. Čoveče, u šoku sam. To je princ Hari."

Prisustvo princa Harija na dodeli nagrada bilo je iznenađenje za mnoge, jer je vojvoda od Saseksa došao sa neočekivanog putovanja iz Velike Britanije, gde je bio u poseti svog oca kralja Čarlsa, kome je nedavno dijagnostikovan rak.

Princ Hari je proveo 45 minuta sa svojim ocem nakon 10-satnog putovanja do Londona, a potom je krenuo nazad u Ameriku da bi prisustvovao ceremoniji u Las Vegasu.

Nagrada Volter Pejton NFL čovek godine, je godišnja nagrada koju dodeljuje NFL u čast posvećenosti igrača filantropiji i uticaju na zajednicu, pored njegove veličine na terenu.

Kameron je bio igrač NFL-a već 13 neverovatnih sezona i osnivač je kuće Hejvord. Sportista je osnovao dobrotvornu fondaciju još 2015. godine u nastojanju da se bori protiv gladi dece, da podrži nastavnike i učenike, pomogne opismenjavanju dece i pomogne u borbi protiv raka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs