SREĆU SU NAŠLI PORED DEVOJAKA KOJE SU MLAĐE OD NJIHOVE DECE: 1 je oženio studentkinju, svet se zgražava, a oni uživaju

Među ovim slavnim parovima je velika razlika u godinama, ali iako su na meti svakodnevnih kritika, njihova ljubav ne zna za granice

Celebrities
Autor:
SREĆU SU NAŠLI PORED DEVOJAKA KOJE SU MLAĐE OD NJIHOVE DECE: 1 je oženio studentkinju, svet se zgražava, a oni uživaju
Foto: preentscreen/Youtube

Velika razlika u godinama oduvek je bila kontroverzna i provokativna tema, naročito kada su slavni parovi u pitanju. Maliciozni komentari i tradicionalna uverenja ne uspevaju da zaobiđu ni jedan ovakav par, čak i posle toliko vremena, promena narativa i širenja svesti.

Domaće medije je preplavila vest da je Lazar Ristovski, koji se pre nešto više od godinu dana razveo od svoje dugogodišnje supruge Danice, u vezi sa 39 godina mlađom koleginicom Anicom Lazić.

Njih dvoje navodno su krili svoju romansu oko godinu dana, a o detaljima tog odnosa još uvek se ne zna mnogo, mada je glumac potvrdio vezu s mladom koleginicom.

Anita Lazić, Lazar Ristovski
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Međutim, Lazar Ristovski i Anica Lazić nisu jedini glumački par čiji su odnos obeležili datumi rođenja.

Pored njih dvoje, još nekoliko glumaca se našlo na listi dasa koji ljube mnogo mlađe devojke, koje su uglavnom mlađe i od njihove dece. Na tom spisku su Branislav Lečić, Mima Karadžić, Voja Brajović, Branimir Popović i Nebojša Kundačina.

Branislav Lečić

Glumac Branislav Lečić (68) u vezi je sa 30 godina mlađom Jelenom sa kojom se ne pojavljuje u javnosti.

Branislav Lečić
foto: Kurir/Marina Lopičić

Naime, njih dvoje uživaju u ljubavi već četiri godine, a Lečić je svojevremeno na društvenim mrežama objavio njihove zajedničke fotografije na kojima ih vidimo nasmejane i zaljubljene.

Mima Karadžić

Poznato je da glumac Mima Karadžić voli zgodne i mlade devojke, a njegovo srce ukrala je jedna koleginica, sa kojom je u vezi oko godinu dana.

Mima Karadžić
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Nataša Stanišić mlađa je od Mime 35 godina, a sa slavnim glumcem upoznala se na snimanju serije "Zakopane tajne". Oni o svojoj vezi nisu javno govorili, ali su privukli veliku pažnju kada su se zajedno pojavili na Sarajevskom filmskom festivalu ove godine.

Voja Brajović

Glumac Voja Brajović u braku je sa 23 godine mlađom koleginicom Milicom Mihailović, a da svoju suprugu obožava ne krije od javnosti. On je istakao da je Milica jedna od retkih ljudi koji su puni životne snage i radosti:

Voja Brajović, Voja brajović i Milica Mihajlović
foto: Kurir/Damir Dervišagić

- Ne znam kako da vam obrazložim šta me je privuklo Milici. Kad bih to raščlanio i objasnio, onda mi ne bi bilo tako nedokučivo. Milica je neverovatan energetski izvor. Retke su takve osobe, sa tom količinom životne snage i radosti. Ona je veliki borac i uvek nalazi način da smiri situaciju i odagna moje loše raspoloženje. Najviše me brine što je mene zavolela. Smatrao bih je idealnom da nije ovoga sa mnom.

Branimir Popović

Poznati crnogorski glumac Branimir Popović (56) oduvek je bio miljenik žena, a svoju izabranicu, koja je 21 godinu mlađa od njega, Sanju Jovićević Popović, upoznao je predavanju koje je on održao u Cetinju.

Sanja Jovićević Popović, Branimir Popović
foto: ATA Images

Nebojša Kundačina

Za ovog glumca ljubav je počela kada mu je nakon jedne predstave prišla brucoškinja Marija. Ona je tada pisala seminarski rad, a za pomoć se obratila poznatom glumcu.

Nebojša Kundačina
foto: Printscreen/instagram/marija_maja_kundacina

Njih dvoje su se tada povezali, a venčali su se 2019. godine. U braku uživaju uprkos tome što je između njih razlika 32 godine.

Sve što loše pomislimo o nekome ko nas zapravo ni na jedan način ne ugrožava, duboko je povezano sa nezadovoljstvom i nesigurnostima unutar nas.

Zato očistite svoj um i dušu, i širite ljubav.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs