MARGO ROBI EKSTATIČNA ZBOG OSKARA: Ne seća se kada je neki film imao takav uticaj na kulturu kao Barbi

Konačno se oglasila glavna glumica iz filma Barbi povodom nominacija za Oskara

Celebrities
17:18h
MARGO ROBI EKSTATIČNA ZBOG OSKARA: Ne seća se kada je neki film imao takav uticaj na kulturu kao Barbi
Foto: @broadimage / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Margo Robi je prekinula ćutanje nakon što je izostavljena iz nominacija za Oskara za svoj film,"Barbi". Australijska glumica nije uspela da dobije nominaciju najbolje glumice za glavnu ulogu u ovom ostvarenju, iako je film doživeo najveći uspeh 2023. godine.

Greta Gervig takođe nije uspela da obezbedi nominaciju za najbolju režiju, dok je Rajan Gosling, koji je igrao Kena, nominovan za najboljeg sporednog glumca, kao i Amerika Ferera koja je nominovana za najbolju sporednu glumicu.

Margo Robi, Margot Robi
foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Međutim Margo je rekla da ne može da se oseća tužno jer zna da su blagosloveni što je film dobio čak 8 nominacija za Oskara i da je više nego ekstatična zbog toga. Takođe dodala je da su reakcije ljudi na film bile najveća nagrada za nju u čitavom ovo iskustvu.

Istakla je da se ne seća kada je neki film imao ovakav uticaj na kulturu i kako je neverovatan osećaj biti u središtu svega toga.

Glumica je nekoliko puta bila nominovana za Oskara, za najbolju glavnu glumicu za njen film iz 2017. "Ja, Tonia", biografski film o Tonji Harding, i za najbolju sporednu glumicu za film "One su bombe" iz 2020, koji je dramatizovao priču o seksualnim skandalima Foks njuza.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs