MUŽA JE PREVARILA LJUBEĆI SE NA JAHTI SA ŽENOM: Brukala ga na svakom koraku i ni u ludilu nije htela da mu RODI DETE

Pevačica i glumica Majli Sajrus varala je muža Lijama Hemsvorta sa ženom, a njihovu ljubav obeležili su skandali.

Celebrities
MUŽA JE PREVARILA LJUBEĆI SE NA JAHTI SA ŽENOM: Brukala ga na svakom koraku i ni u ludilu nije htela da mu RODI DETE
Foto: SBMF / MGJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ljubavni život Majli Sajrus i Lijama Hemsvorta prepun je skandala i turbulencija, a čak i 4 godine nakon razvoda ne prestaju da privače pažnju. Uprkos velikim poslovnim uspesima, njihova karijera je bila u drugom planu, zbog ljubavnih skandala koji su ih pratili.

Par se zabavljao i raskidao još od 2010. godine. Venčali su se na tajnoj ceremoniji 23. decembra 2018. godine, u prisustvu najbliže rodbine. A pevačica je tokom jednom "napada iskrenosti" priznala da ne planira da rađa decu svom suprugu.

Majli Sajrus
foto: Profimedia

Pričalo se da ga je varala i sa ženama i sa muškarcima, kao i da ga je bilo sramota njenog ponašanja, što se moglo videti i nekoliko puta na crvenom tepihu.

Skandal neviđenih ramera je izbio kada su osvanule fotografije u medijima na kojima se Majli ljubi na jahti sa blogerom Kejtlin Karter (30) na jezeru Komo, koja se tada razvela od svog supruga Brodija Dženera, sina Brusa Dženera (porodica Kardašijan).

Majli Sajrus, Lijam Hemsvort
foto: Profimedia

Razveli su se tokom leta 2019. godine, posle samo 7 meseci braka. Tada je Majli naglasila da se razdvojili kako kako bi se "fokusirali na sebe i svoju karijeru".

Pevačica, koja se i dalje predstavlja kao panseksualac, svojevremno je u jednom intervju navela kako je svoj brak smatrala "zbunjujućim, složenim i modernim", insistirajući na tome da je i dalje "veoma seksulano privlače žene", te da se "ne uklapa u stereotip supruge".

1 / 8 Foto: Profimedia

Potom je Lijam pronašao utehu u zgodnoj manekenki Gabrijeli Bruks, koja po mišljenju mnogih neodoljivo podseća na Majli. Glumac je sa njom živeo godinu dana u Australiji, s obzirom da zbog pandemije korona virusa nije mogao da dođe u Holivud. Odgovaralo mu je što je fina, što nije skandal-majstor, a njegova izabranica nije krila koliko je zaljubljena u glumca.

Iako su mnogi mislili da će zgodnu brinetu odvesti pred oltar, s obzirom da su bili više od tri godine u vezi, ljubav se ipak završila.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs