59 GODINA JE U SREĆNOM BRAKU ALI NIKAD NIJE IMALA DECU: Neki smatraju da je to PROKLETSTVO dok ona tvrdi da je BLAGOSLOV

Kantri pevačica Doli Parton otkrila je da nikada nije želela da ima decu i šokirala priznanjem da misli da joj karijera sigurno ne bi bila ovakva da se ostvarila u ulozi majke.

Vip priča
59 GODINA JE U SREĆNOM BRAKU ALI NIKAD NIJE IMALA DECU: Neki smatraju da je to PROKLETSTVO dok ona tvrdi da je BLAGOSLOV
Foto: Profimedia

Legendarna pevačica Doli Parton izrazila je sumnju da bi njena karijera išla drugačijim tokom da je postala majka.

Dodela Gremija, Gremi, Doli Parton
foto: EPA / Nina Prommer

Doli je 1964. upoznala svog muža, par se venčao dve godine kasnije i doneli su zajedničku odluku da nemaju decu. Kantri zvezda koja sada ima 77 godina otkrila je da nikada nije imala poriv za naslednicima.

U jednom intervjuu je izjavila kako to nije nešto što joj nedostaje i ne misli da je išta propustila: "Kada si mlad misliš da ćeš imati decu, ali jednostavno to nikada nije bila jedna od gorućih stvari za mene. Imala sam svoju karijeru, muziku i putovanja, da sam imala decu sigurno bih ostala kod kuće sa njima i bila na smrt preplašena zbog njih."

Drugom prilikom pevačica je izrazila zabrinutost za svet napomenuvši: "Uz sve što se dešava, ne bih volela da sam dovela dete na ovaj svet! Uvek sam govorila da mi Bog nije dao decu da bi sva deca bila moja."

U drugom intervjuu za magazin Mojo, ona je podelila: „Sve je tamo. Deca sve znaju. Oni vide sve. Čuju sve. Moramo da razgovaramo o stvarima. Znam da ovo zvuči kao sebična, užasna stvar, ali skoro mi je drago što nikada nisam imala decu. Na smrt se brinem za svoje male sestriće, sestrične i unuke.”

Doli Parton
foto: Reuter

Muzička ikona je nedavno otkrila tajne iza svog 59 godina dugog braka. Govoreći o tome istakla je da su iskrenost, neobičan smisao za humor, međusobno poštovanje i ljubav stubovi njihove veze. Opisujući njihovu vezu objasnila je da pored uzajamnog poštovanja i ljubavi morate da se zaista sviđate jedan drugom kao osobe.

Doli je takođe pohvalila iskrenost svog muža, napomenuvši kako on nikada ne beži od davanja svog mišljenja, iako nikada na grub način. Čak i kada kritikuje njen rad, kao što je njen novi album, njegovo direktno odobravanje joj znači sve na svetu.

Dolina iskrenost u vezi sa njenim izborima i njen brak pun ljubavi nastavljaju da inspirišu fanove širom sveta.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs