BAHATI MILIONER (75) IZGLEDA KAO DA GA VREME NIJE TAKLO: Oženio je 31 godinu mlađu, toliko je ALFA da izgledaju skladno

Škotski milioner Dankan Banatajn uživa sa suprugom Nigorom Vajthorn u italijanskom suncu na odmoru na Sardiniji

Celebrities
11:31h Autor:
BAHATI MILIONER (75) IZGLEDA KAO DA GA VREME NIJE TAKLO: Oženio je 31 godinu mlađu, toliko je ALFA da izgledaju skladno
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Britanski multimilioner Dankan Banatajn nedavno je viđen i to na Sardiniji. Vreme je provodio u društvu svoje prezgodne supruge Nigore Vajthorn koja je čak 31 godinu mlađa od njega, ali ne izgleda tako.

Dankan za svoje godine izgleda odlično. Niko za njega ne bi rekao da ima čak 75 godina.

Dankan Banatajn
foto: DMC / Splash / Profimedia

Kako su se upoznali?

Kada je Dankan prvi put objavio njihovu zajedničku fotografiju, morao je u roku od nekoliko sati da je obriše s obzirom da je bilo previše negativnih komentara.

Oni uživaju u svakom smilu. Provode se na preskupim žurkama, putuju, obilaze egzotične destinacije. Ali to što su zgodni, izgleda, duguju zdravoj ishrani. S obzirom na Dankanove godine, neverovatno je da je u tako dobroj formi i bez grama sala, čak ni na stomaku.

Dankan Banatajn
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nigora je veliku prašinu podigla nedavnom izjavom da ona o svom telu brine kao o automobilu pa se uporedila sa devojkama od 18 godina:" Danas vidite 18-godišnjakinje kako jedu brzu hranu, piju nezdrave sokove i jedu obojenu GMO hranu, hranu sa visokim sadržajem šećera, a da ne shvataju kakvu štetu nanose svom zdravlju, piše Daily mail.

Bez obzira što je tako velika razlika u godinama među njima, reklo bi se da su skladan par, barem fizički, na prvo oko.

Dankan ima 75 godina, dok je Nigora mlađa od njega 31 godinu. U braku su od 2017. a ona je njegova treća supruga. Banatajn iza sebe ima brak sa Gejl Brodi i Džoan Mekju, prvi brak doneo mu je četvoro, a drugi dvoje dece. Nigora koja je rođena u Uzbekistanu ima ćerku Gabrijel iz prethodne veze.

Dankan Banatajn
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ljubav koja je po mišljenju nekih baš kontroverzna, počela je 2015. kada su se sreli u zubarskoj ordinaciji u londonskoj ulici Harli gde je ona radila (Nigora se bavila i prevođenjem). Verili su se 2016. u Monte Karlu, poklonio joj je tada prsten od 40.000 funti. Venčanje je organizovano u Portugalu, a kada je došlo vreme za medeni mesec, otputovali su u Hrvatsku.

"Ugledao sam je jednog dana dok je radila neke krunice. Upravo kad sam skupio hrabrosti da razgovaram sa njom, oglasilo se zvono za moj termin. Kad sam otišao kući, nisam mogao da prestanem da mislim na nju, osećao sam se opsednuto! Osećao sam se zaljubljeno", rekao je on za OK! magazin.

Nigora je dodala: "Prvog dana. Rekao mi je: "Ludo sam zaljubljen u tebe". Mislila sam da se šali i ostala sam bez reči".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs